Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler
Merhaba İlyasfb,
Öncelikle sorularınıza cevap vermeye çalışayım.
Lastiğin önce biri patladı daha doğrusu parçalandı onu değiştirdim,sonra öteki patladı.Yani aynı lastik 2 defa patlamadı.Zaten olamazdı çünkü durduğum zaman lastik kalmamıştı,jantın üstündeydim

Bu arada lastikler konusunda bir uyarıda bulunmak isterim.Anlattığım gibi karavanı 2. el almıştım.Lastikler görünüşte sağlam ve diş derinlikleri yeterliydi.Patlamasına sebep uzun süre hareketsiz kalan karavan dolayısıyla lastikler ezilmişti.Isınıp zorlanınca katlandığı yerlerdeki zayıflama dolayısıyla patladılar.Benden size tavsiye kışın uzun süre kullanmıyorsanız lastikleri çıkarıp karavanı takoza alın.Lastikleride kapalı bir yerde saklarsanız daha uzun süre kullanabileceğiniz gibi başıma gelen tatsız olay sizin başınıza da gelmez.
Çeki demirine gelince;
Aracımda çeki demiri olmadığı için bir karavan üreticisine yaptırdım.Topuz kopmadı ,çeki demirinin tampon altına gelen bağlantısının kaynağı kopunca karavan ile araç arasında bağlantı V şeklinde aşağıya sarkarak yere sürtmeye başladı.Karavan ile araç ayrılmadı ama düz bir şekilde ilerlerken olduğu için kopmadı ve yavaşlayarak durdurdum.
Topuzdan gelen gürültü ise çeki demirinin topuzunun dış çapı ile karavanda bağlandığı yerin iç çapı aynı değildi.Her kalkışta ve frene bastığım zaman ileri geri hareket ederek ses çıkarıyordu.Anlattığım gibi tenis topundan bir get yaparak sorunu çözdüm.
Sallanma ve savrulma problemlerine gelince;
Bu konu biraz teknik o bakımdan uzun uzun anlatmak yerine aşağıdaki linke tıklarsanız konu hakkında gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
http://www.kampkaravan.org/analinkler/yrlbilgiler.html
Bunların biri veya bir kaçı yanlış yapılmışsa ,hava şartları sürücü hataları da eklendiğinde kazaya davetiye çıkarırsınız.
Yaşadıklarınızı bizlerle paylaştığınız çok teşekkürler...
Sorunsuz nice zevkli gezilere...