yol' Alıntı:İLAN PANOSU KURALLARI:
- İlan panoları sadece ikinci el ürünleri elden çıkarmak için kullanılmalıdır.
- Ticari ilan yayınlamak ve çoklu ürün satışı yapmak yasaktır. Bu ilanlar üyeye haber verilmeksizin silinecektir.
- Satış yapan üyenin profilinde adı ve soyadı mutlaka yazmalı, ayrıca ilan konusuna iletişim için telefon numarası eklenmelidir.
- Başka sitede yayınlanan bir ilanın linkini vererek ilan konusu açılamaz. İlan panosunda açacağınız konu ilanınız hakkında detaylı bilgi vermeli, en az bir fotoğraf içermelidir.
- İşletme sahipleri firmalarını <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?board=251">SERVİSLER</a> bölümünde, bölümün <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13170">kuralları</a> çercevesinde tanıtabilirler.
TezzMertek' Alıntı:Merhaba ,
Cevap ver butonuna basarsanız yeni açılacak pencerede GÖZAT düğmesi bulunuyor ve fotoğraf (Mesaj başına 5 adede kadar) ekleme imkanınız vardır.
Yeni üye olduğunuz için kurallara hatırlatmayı uygun gördüm.
Linkte o sebeple silindi.
İsterseniz yeni bir konu açabilirsiniz.
Hayırlı Satışlar.
TezzMertek' Alıntı:Linkleri paylaşında sileyim.
İkilik durumu kontrol zorluğundan kaynaklanmakta.
Sizin de yazdığınız gibi tüm sayfaları denetlemek kolay olmuyor Murat Bey.
Yoksa kimine izin var kimine izin yok gibi bir durum söz konusu değil.
3-5 moderatörüz ama yüzlerce ilanç
Yüzlerce ilana karşı 4-5 tane moderatör var. Kafanızda soru işareti kalmasın,link gördüğünüz ilanları iletin Murat Bey'e veya diğer mod.lara kontrol etsinler. Gereksiz yere kalpler kırılmasın.Ortam gerilmesin.muratykss' Alıntı:Moderatör Murat bey,
BEN LİNKİ ŞİMDİGÖRDÜM.AYIRIMCILIK ,ADAM KAYIRMAK,İKİLİK YAPMAK ÇOOOK AYIP...ÇIKARTIN DEMEM Mİ ZORUNUZA GİTTİ.KURALLAR VARSA DİĞERLERİNE NİYE UYGULANMIYOR..SİZ NEYİN MODERATÖRÜSÜNÜZ GENELİN Mİ YOKSA TANIDIKLARINIZIN MI ?
ŞU ANDA ÇOK KIZGINIM.BEN BU SİTEYİ ÇEVREMDEKİ BENİM GİBİ MERAKLI HERKESE TAVSİYE EDİYORUM SİTEYİ TAKİP EDİYORUM.
BİRİ ÇIKIYOR KURALLARDAN BAHSEDİYOR ONDAN SONRA DİĞERLERİ DURUYOR BANA UYGULUYOR MODERATÖR BEY!!!
USLUBUMU BEĞENMEDİNİZ DİMİ AMA SİZ BUNU HAKETTİNİZ.
BUNDAN SONRA İSTERSEN SİTEDEN DE ÇIKARIRSINIZ HERHALDE..HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL..