KARAVANA UYGUN DEFENDER 4X4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratykss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,333

Etiketler

Ynt: KARAVANA UYGUN DEFENDER 4X4

ruhsatta ne olarak işli ve ruhsatta karavan dönüşümü için neler yapılması gerekir.. lpg de ne kadar yaktığını yazarsanız almak için belirleyici olacaktır.. teşekkür ederim..

yol' Alıntı:
İLAN PANOSU KURALLARI:

- İlan panoları sadece ikinci el ürünleri elden çıkarmak için kullanılmalıdır.

- Ticari ilan yayınlamak ve çoklu ürün satışı yapmak yasaktır. Bu ilanlar üyeye haber verilmeksizin silinecektir.
- Satış yapan üyenin profilinde adı ve soyadı mutlaka yazmalı, ayrıca ilan konusuna iletişim için telefon numarası eklenmelidir.

- Başka sitede yayınlanan bir ilanın linkini vererek ilan konusu açılamaz. İlan panosunda açacağınız konu ilanınız hakkında detaylı bilgi vermeli, en az bir fotoğraf içermelidir.

- İşletme sahipleri firmalarını <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?board=251">SERVİSLER</a> bölümünde, bölümün <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13170">kuralları</a> çercevesinde tanıtabilirler.

Yeni bir konu açarsanız çok daha iyi olur.

Merhaba

Ben bu işin ticaretini yapmıyorum.Bu sitede bu tarz ilanlar da gördüm.İhtiyacım olduğundan bu sitede benim gibi düşünen insanların olduğunu düşünerek aracımla ilgili bilgileri paylaştım.Resimler için ise mecbur kaldığım için adresi verdim.
Bu yazdıklarıma rağmen çıkarmak istiyorsanız çıkartın....

Merhaba ,

Cevap ver butonuna basarsanız yeni açılacak pencerede GÖZAT düğmesi bulunuyor ve fotoğraf (Mesaj başına 5 adede kadar) ekleme imkanınız vardır.

Yeni üye olduğunuz için kurallara hatırlatmayı uygun gördüm.
Linkte o sebeple silindi.

İsterseniz yeni bir konu açabilirsiniz.

Hayırlı Satışlar.

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba ,

Cevap ver butonuna basarsanız yeni açılacak pencerede GÖZAT düğmesi bulunuyor ve fotoğraf (Mesaj başına 5 adede kadar) ekleme imkanınız vardır.

Yeni üye olduğunuz için kurallara hatırlatmayı uygun gördüm.
Linkte o sebeple silindi.

İsterseniz yeni bir konu açabilirsiniz.

Hayırlı Satışlar.

Benim de anlamadığım bazı ilanlardaki malum satış sitesinin linkleri duruyor ama bazı ilanlardaki linkler siliniyor.
Bu ikilik nedendir acaba? Her ilanı kontrol etmediğinizden ya da edemediğinizden mi, yoksa bazı kişilere müsaade edilip bazılarına edilmemesinden mi?
Yanlış anlamayın ama, bu soru birçok üyenin kafasında oluşmuştur sanırım.
Fotoğrafı ve yeterli bilgi bulunmayan, malum sitenin linklerinin olduğu ilanlar hala da yayındadır.
Dilerseniz bu linklerin bulunduğu ve fotoğrafsız ilanlardan oluşan birçok linki paylaşabilirim.

Saygılarımla.

Linkleri paylaşında sileyim. :smiley:

İkilik durumu kontrol zorluğundan kaynaklanmakta.

Sizin de yazdığınız gibi tüm sayfaları denetlemek kolay olmuyor Murat Bey.

Yoksa kimine izin var kimine izin yok gibi bir durum söz konusu değil.

3-5 moderatörüz ama yüzlerce ilanç

TezzMertek' Alıntı:
Linkleri paylaşında sileyim. :smiley:

İkilik durumu kontrol zorluğundan kaynaklanmakta.

Sizin de yazdığınız gibi tüm sayfaları denetlemek kolay olmuyor Murat Bey.

Yoksa kimine izin var kimine izin yok gibi bir durum söz konusu değil.

3-5 moderatörüz ama yüzlerce ilanç

İlanların çoğunda link var Murat Bey. Gerçi kullanıcı açısndan büyük kolaylık.
Keşke ilanında fotoğraf ekleyip bilgi verene link serbest olsa:smiley: Bunu da bir öneri olarak iletirseniz sevinirim.
Kolay gelsin.

Moderatör Murat bey,

BEN LİNKİ ŞİMDİGÖRDÜM.AYIRIMCILIK ,ADAM KAYIRMAK,İKİLİK YAPMAK ÇOOOK AYIP...ÇIKARTIN DEMEM Mİ ZORUNUZA GİTTİ.KURALLAR VARSA DİĞERLERİNE NİYE UYGULANMIYOR..SİZ NEYİN MODERATÖRÜSÜNÜZ GENELİN Mİ YOKSA TANIDIKLARINIZIN MI ?
ŞU ANDA ÇOK KIZGINIM.BEN BU SİTEYİ ÇEVREMDEKİ BENİM GİBİ MERAKLI HERKESE TAVSİYE EDİYORUM SİTEYİ TAKİP EDİYORUM.
BİRİ ÇIKIYOR KURALLARDAN BAHSEDİYOR ONDAN SONRA DİĞERLERİ DURUYOR BANA UYGULUYOR MODERATÖR BEY!!!
USLUBUMU BEĞENMEDİNİZ DİMİ AMA SİZ BUNU HAKETTİNİZ.
BUNDAN SONRA İSTERSEN SİTEDEN DE ÇIKARIRSINIZ HERHALDE..HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL..

Merhaba moderatör bey, Silmemiz için link verin demişsiniz ama bence kendinizin yorum yaptığı ilanlara bakmanız yeterli. !!! Arkadaşlar bu konuda haklılar. Siz yeni üyesiniz diye hatırlatıyorum demişsiniz birde peki ama daha eski üyeler neden link veriyor bence eski üyelere de kuralları hatırlatmanız gerekiyor hayırlı satışlar yazıcağınıza.

Kurallarımızı tekrar okur musunuz.?

Sadece link içerip hiç fotoğraf ve bilgi içermeyen ilanları siliyoruz.

Bazı ilanlarda hem link hemde bilgi ve fotoğraflar oluyor. Bu tarz ilanlara doğal olarak hoşgörü gösteriyoruz.

Ve lütfen biraz sakin olalım. Biz burada moderatörlüğü gönüllü olarak yapıyoruz.

muratykss' Alıntı:
Moderatör Murat bey,

BEN LİNKİ ŞİMDİGÖRDÜM.AYIRIMCILIK ,ADAM KAYIRMAK,İKİLİK YAPMAK ÇOOOK AYIP...ÇIKARTIN DEMEM Mİ ZORUNUZA GİTTİ.KURALLAR VARSA DİĞERLERİNE NİYE UYGULANMIYOR..SİZ NEYİN MODERATÖRÜSÜNÜZ GENELİN Mİ YOKSA TANIDIKLARINIZIN MI ?
ŞU ANDA ÇOK KIZGINIM.BEN BU SİTEYİ ÇEVREMDEKİ BENİM GİBİ MERAKLI HERKESE TAVSİYE EDİYORUM SİTEYİ TAKİP EDİYORUM.
BİRİ ÇIKIYOR KURALLARDAN BAHSEDİYOR ONDAN SONRA DİĞERLERİ DURUYOR BANA UYGULUYOR MODERATÖR BEY!!!
USLUBUMU BEĞENMEDİNİZ DİMİ AMA SİZ BUNU HAKETTİNİZ.
BUNDAN SONRA İSTERSEN SİTEDEN DE ÇIKARIRSINIZ HERHALDE..HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL..
Yüzlerce ilana karşı 4-5 tane moderatör var. Kafanızda soru işareti kalmasın,link gördüğünüz ilanları iletin Murat Bey'e veya diğer mod.lara kontrol etsinler. Gereksiz yere kalpler kırılmasın.Ortam gerilmesin.
Selamlar , Deniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri