Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,758

karagozlers

Doğa bizleri çağırıyor
Mesajlar
411
Tepkime Puanı
6
Yer
Tekirdağ
1,5 ay gibi bir süredir tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bugün (02.05.2013) hayatını kaybetmiştir.Kendisine tanrıdan rahmet ailesine baş sağlığı dileriz.
 

Etiketler
çok sevdiğin abdi abimi kaybetmenin üzüntüsü içindeyim allah gani gani rahmet eylesin.topragı bol olsun ailesine baş sağlı dilerim.
 

Haberi ben de biraz önce bir arkadaşın telefondan aramasıyla yeni öğrendim. Çok üzüldüm. Allah Rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar diliyorum.
 





Karavancı Dostlar
Karavancı dostumuz ABDİ UÇAR (DALGIÇ ) Allahın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine rahmet, Ailesine sabır, Tüm karavancılara başsağlığı diliyorum.
 

Çok üzüldüm, bir dost ve doğayı seven bir gezgini kaybettik.
Allahtan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.Mekanı cennet olsun.
 

En son iyiye gittiğini söylemişti. Çok üzüldük Allahtan rahmet diliyor, ailesine ve bütün dostlarına baş sağlığı diliyorum. :'(

Abdi Abi


Abdi Abi1
 

Az önce öğrendim; çok üzgünüm. Birkaç kez uğramıştı bize ve söyleşmiştik geçmişte.
Yakınlarına, eş ve dostları ile karavancılar&doğa severlere, başsağlığı ve sabırlar diliyorum. :( :'(

Cavid Sezen
 




İnsan sevgisiyle doluydu yüreği. Bende karavancıyım, Erdek' e hoş geldiniz diyerek tanıttı kendini. Sonra evinin kapısını açtı bize tüm içtenliğiyle. Meslektaşımız sevgili eşi Müzeyyen hanımı tanıdık.Çok güzel sohbetlerimiz, yürüyüşlerimiz oldu. Karavanlar için zihni sinir projeler çizdik beraber. Gönlü sevgiyle dolu olan herkese açık, güleç yüzüyle sizi karşılayan biriydi. Seni hep sevgiyle anacağız sevgili dostum ABDİ.
 

Abdi kardeşimizin yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
Yaşamdan zevk alan bu nu hepimize yayabilen bir arkadaştı Uçar.
O da uçtu gitti aramızdan,bir kuş gibicesine..
Rahmet olsun..
 

Celal bey, şimdi acı haberi sizden öğrendik. 2011 yılında Dikili'de bir süre yan yana karavanlarımızla kalıp sohbet etmiştik. Müzeyyen hanımı da tanıdığımız için keyifliydik. Ne yazık ki, yaşamın bu bilinen gerçekliği yüzümüze tokat gibi çarpıyor. Abdi beyi en güzel gezilerimizde daima anacağız. Sevgili eşine ve karavan camiasına başsağlığı diler, Abdi beyin ışıklar içinde uyumasını Cenab'ı Allah'tan dileriz. Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)

Dikiliden gzel bir an
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,485
Mesajlar
1,518,652
Kayıtlı Üye Sayımız
172,143
Kaydolan Son Üyemiz
sailing

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst