<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 36722" data-quote="ince999" data-source="post: 1500900"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1500900"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1500900">ince999' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
sorunuza cevap yazmadan evvel siz size sorduğum soruya cevap verin lütfen tıpkı kovboy filimlerindeki gibi iki tarafında elinde silah var ve kimse geri çekilmiyor ne yapacaksınız o zaman diyelimki iş o raddeye geldi ve siz geri çekilmeye karar verdiniz bunu nasıl uygulıyacaksınız.<br />
Bakın benim evime öyle hiç kimse gelemez gelmedi de.Diyelimki aracımda iken rahatsız ettiler!!!! daha evvelde yazdım..... O YERDEN HEMEN KAÇARIM.<br />
Benim olmayı düşündüğüm yerde kötü insanlar olmaz çünkü öyle yere gitmem,yanılıp gitsem bile hemen orayı terk ederim.<br />
Anladığım kadarı ile siz kaba kuvvet ile kırıp dökme taraftarısınız olabilir her kesin huyu suyu karakteri aynı olamaz.Ben olaylar çıkmadan tedbir alma veya olaya bulaşırsam oradan çekip gitme taraftarıyım.Hayata böyle çok farklı yönlerde çözüm bulma taraftarları olduğumuz için bir birimizi ikna etme olasılığıda yok.Ne demişler YAPAN BULUR İNLEYEN ÖLÜR
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Sizin bu düşünceniz doğru fakat olayı yaşayan arkadaş burada başıma şu olay gelebilir diye düşünememiş. İşte biz olay baımıza geldikten sonrasını konuşuyoruz (gelmemesidaha iyiydi) Kaçmaya fırsat bulamamış bundan sonrası bizde şöyle derler. Ya herroğ ya merroğ</div>