ertunk
Kamp II
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 165672" data-quote="janberkaydemir" data-source="post: 1545509"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1545509"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1545509">janberkaydemir' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Karaköy de satılan bu musluklar verimli olmuyor yorumuna çok denk geldim. 30 litre içme suyunu serin tutmanızda oldukça zor olacak.<br />
Biz en iyi çözümü 5 litre Kale termos ile çözdük. Temiz su araç da varsa gece dolaba koyup sabah termosa aktarıyor, su için dolabı gündüz kullanmıyoruz. Hazır suyumuz yoksa soğuk su da satın alarak sabah tamamlıyoruz.<br />
Mutfak da kullanılacak temiz sıcak su için temiz su kullanımına uygun katlanır solar 20 litre bidonumuz da var. Bu ısındığında ertesi güne kadar sıcak su ihtiyacı olmuyor. Tüp gaz kullanımı da azalıyor.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>çok pratiksiniz. Benzer soğuk uygulamayı evde biz de termosa buz doldurup su koyup tüm gün serin su ihtiyacımızı karşılıyoruz. Benim amacım karavanda damacana ya da 5-10 Lt yedekli pet şişeler taşımak yerine ölü alanda içme suyu depolayıp ayak altında yer kaplamasını ortadan kaldırmak amaçlı. karavanda da derin dondurucuda buz yapıp daimi soğuk suyu sağlamayı planlıyorum sizin gibi . Sıcak suya gelince ben de solar duş torbasıyla sabit pozisyonda LPG harcamadan ihtiyacımı gidermeyi planlıyorum. Sizin kadar düzenli olmasam da sizin gibi ben de forumdaki paylaşımları dosyalıyor notlar alıyor dersimi çalışıyorum. iyi ki varsınız. Bilgisini, tecrübesini saklamadan paylaşan tüm dostlara tekrar çok teşekkür.</div>