Sitemizdeki değişimin sebep olduğu resimlerimizin (açıklamalı olarak) yüklenememesinden dolayı resimleri zaman zaman atıyorum ama eksik olan yapım aşamasındaki resimlerim biraz dağınık yerlerde onlarıda düzenleyip yayınlayacağım.
Aracınız iyice düşünülerek planlanmış ve güzel olmuş. Büyük emek verdiğiniz belli. Ilk bakışta dikkatimi çeken noktalar, yalıtım, yatak ve oturma blümünün yükseltilmesi. Yalıtımın yapılış şekli ve kullandığınız malzeme sanıyorum en doğru olanı. Gerektiğinde yatağın ortadan bölünebilir olması aracın bagaj kapasitesini yükseltebiliyor. Yükseltilen oturma grubunun altını nasıl değerlendirdiniz? Yalıtımdan memnun musunuz?
Zevkle döşenmiş karavanınızla güzel geziler dilerim.
Begendiginize sevindim teşekkür ederim,yatağı 3 fonksiyonlu yaptım fakat sizin düşündüğünüz gibi bir yükselme yok tam tersi yüksek tutulan yatak bölümünü ben hiçbir zaman benimsiyemedim zira ben yatak bölümünün sadece yatak olarak kullanılmasına karşıyım,gün içinde atıl kalıyor. Aynı zamanda oturma grubu olarak kullanılıyor. Yalıtım konusunu çok fazla araştırmalar yaparak işin uzmanlariyla yaptım. Yığılma olmaması içinde çivileme metodunu uyguladım. Benim isyerim tersaneler bölgesinde yatçılarla iç içeyim ve yat konsepti uyguladım. Malzemeler marin dir.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alman malı Elbe marka bisiklet taşıyıcım geldi,çeki demirine monte ettim.Sağlam,kullanışlı ve şık.Kapıların ayarları bozulmasın diye kapı üzerine montajlı merdiven ve bisiklet taşıyıcısı yapmak istemedim, teleskopik merdiven kullanıyorum.Kapı açılması ile ilgili olarakta taşıyıcı aşağı ve yukarı ayarlanabiliyor.
Alman malı Elbe marka bisiklet taşıyıcım geldi,çeki demirine monte ettim.Sağlam,kullanışlı ve şık.Kapıların ayarları bozulmasın diye kapı üzerine montajlı merdiven ve bisiklet taşıyıcısı yapmak istemedim, teleskopik merdiven kullanıyorum.Kapı açılması ile ilgili olarakta taşıyıcı aşağı ve yukarı ayarlanabiliyor.