Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan argonatlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 79,634
Ynt: Karavanımı Yapıyorum/yapmaya Çalışıyorum !

[/quote]
bariscim' Alıntı:
Henüz eksikleri olmasına rağmen geziler başlamış.
Karavanınızı umarım en kısa zamanda tamamlar, çok daha keyifli gezilere çıkmanızı dilerim.
Alparslan bey teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,eksiklerim olsada ben çok sabırsızım herhalde,her ortamı değerlendirmeye çalışıyorum.

Ben panelvan haliyle 2 yıl gezilerde kullanmış ve çok zevk almıştım, keyfiniz daim olsun

ben o kadar uzun süre kullanmam herhalde bir an önce içini bitirip gezmem lazım,iyi dileklerinize teşekkür ederim

Kolay gelsin abi Ben Panel Vanı bir edineyim işallahta o şekilde gezerim bir süre sorun olmaz..

Takipteyim Abimm..

KağanÖner' Alıntı:
Kolay gelsin abi Ben Panel Vanı bir edineyim işallahta o şekilde gezerim bir süre sorun olmaz..

Takipteyim Abimm..
Allah gönlüne göre versin, inşallah tez zamanda alırsın ve güzel güzel gezersin kardeşim

uğur abi son durumun resimleri nerede takipteyiz

Sevgili Engin haklısın ne zamandır ne resim ne bilgi veremiyorum,karavan bir taraftan işlerim bir taraftan yorgun düşüyorum akşamları oturup bilgi paylaşmam lazım aslında ama olmuyor bütün resimler arşiv halinde mevcut,yakında paylaşacağım.

Sevgili karavancı dostlar uzun zamandır ne bir bilgi nede fotoğraf yayınlayamadım özür diliyorum ,fotoğrafları arşiv olarak biriktirdim,sitenin izin verdiği kapasite oranında fotoğrafları paylaşmaya çalışacağım.camlarım takıldı,lumbuzlar aynı zamanda sineklikleride var.

döner koltuk esneme yapıyordu,tekrar söküp teflon takviyesi ile sağlamlaştırıyorum.

Kaporta ve boya işlerim vardı tamamladım.

elektrik tesisatlarımı ve su tesisatlarımı çektikten sonra izolasyon işlerimi tamamladım.

fotolara devam

Sıra geldi kaplamalara ve mobilyalara