cypriot
Yeni Üye
Geçtiğimiz hafta uzun süren arama aşamasından sonra satın aldığım 1983 model VW Transporter Holdsworth Villa versiyonu.
İçerisinde orijinal lavabosu, ocağı, 3way buzluğu, alt katta iki kişilik, üst kat açılınca iki kişilik ve ön koltukların üzerinde bir küçük için daha yatma yeri olan 2.0 litre hava soğutmalı çift karbüratör camperim.
Gerçi arayışım T2 camper üzerineydi ama bunu görünce dayanamadım.
İç kısım eski sahibini yaptığı saçma restorasyonlardan dolayı biraz saçma olmuş. Her yer halı kaplanmış. Ama onları düzeltmek zor değil.
Çürük hemen hemen hiç yok. Tahta kısımlar sağlam sadece cila yeterli olacak sanırım.
Yavaş yavaş restorasyonuna başlayacağım.
Boya dışında tamamını kendi ellerimle yapmayı düşünüyporum.
Vakit darlığından dolayı biraz uzun sürecek biliyorum ama önemli olan bitirebilmek.
İşte 2 adet resim.
Gelişmeleri resim resim aktarmaya çalışacağım.
İçerisinde orijinal lavabosu, ocağı, 3way buzluğu, alt katta iki kişilik, üst kat açılınca iki kişilik ve ön koltukların üzerinde bir küçük için daha yatma yeri olan 2.0 litre hava soğutmalı çift karbüratör camperim.
Gerçi arayışım T2 camper üzerineydi ama bunu görünce dayanamadım.
İç kısım eski sahibini yaptığı saçma restorasyonlardan dolayı biraz saçma olmuş. Her yer halı kaplanmış. Ama onları düzeltmek zor değil.
Çürük hemen hemen hiç yok. Tahta kısımlar sağlam sadece cila yeterli olacak sanırım.
Yavaş yavaş restorasyonuna başlayacağım.
Boya dışında tamamını kendi ellerimle yapmayı düşünüyporum.
Vakit darlığından dolayı biraz uzun sürecek biliyorum ama önemli olan bitirebilmek.
İşte 2 adet resim.
Gelişmeleri resim resim aktarmaya çalışacağım.