Karavanımın Tadilat Aşamaları; VW T3 Pop-Up Camper (cypriot)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cypriot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,577

cypriot

Yeni Üye
Yer
Mağusa KKTC
Geçtiğimiz hafta uzun süren arama aşamasından sonra satın aldığım 1983 model VW Transporter Holdsworth Villa versiyonu.
İçerisinde orijinal lavabosu, ocağı, 3way buzluğu, alt katta iki kişilik, üst kat açılınca iki kişilik ve ön koltukların üzerinde bir küçük için daha yatma yeri olan 2.0 litre hava soğutmalı çift karbüratör camperim.
Gerçi arayışım T2 camper üzerineydi ama bunu görünce dayanamadım.

İç kısım eski sahibini yaptığı saçma restorasyonlardan dolayı biraz saçma olmuş. Her yer halı kaplanmış. Ama onları düzeltmek zor değil.
Çürük hemen hemen hiç yok. Tahta kısımlar sağlam sadece cila yeterli olacak sanırım.

Yavaş yavaş restorasyonuna başlayacağım.
Boya dışında tamamını kendi ellerimle yapmayı düşünüyporum.

Vakit darlığından dolayı biraz uzun sürecek biliyorum ama önemli olan bitirebilmek. :smiley:

İşte 2 adet resim.
Gelişmeleri resim resim aktarmaya çalışacağım.

04042009390.jpg

04042009379.jpg

Etiketler

Ynt: Yeni Camperim VW LT25

Valla guzel balik yakalamissiniz. Bebek gibi olur bu? Sevgiler Insel

Mükemmel ALLAH gönlüne göre vermiş .Güle güle kazasıs belasız iyi gezilerde kullanın.Zaman içerisinde herşeyini kafana göre yeniden restore edersin .İyiki almışım diyeceğin,kaliteli bir araç T3 WW .Sevgiler Saygılar.

gule gule kullanin. cok duzgun gorunuyor. hem hava sogutmali hem de on tamponun uzerinde ikinci izgara var. sanirim sonradan acilmis.

gule gule kullan
cok guzel ve sevımlı gorunuyor
nıce zevklı gezıler yapabılmenız dılegı ıle
saglıklar.

Kapı solda mı yoksa fotoğrafı mı ters basılmış ? Direksiyonu tam göremedim.
İyi günlerde kullanın.Kolay gelsin.

İyi dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkürler.
Evet araba sağ direksiyon (Bizde olması gereken taraf)
Ön tampondaki ikinci ızgara da orjinal.
Hafta sonunu iple çekiyorum.

1975 de ilk defa Kıbrıs a gittiğimde sol trafiğe bir türlü alışamamıştım.Kaldırımdan yola inerken biz önce sola sonra sağa bakarız.Sol trafikte yaya olarak bile bayağı zor anlar yaşamıştım.Karavanımla Dover e kadar gidebilirim ancak.Karşıya geçmek,İngiltereyi İskoçya yı gezmek bir hayal biz eski şöförler için.Neredeyse elli yılın alışkanlıkları...kolay alışamam sol trafiğe diye düşünüyorum.
Kıbrıs bize göre bir hayli küçük bir alan gezmek için.Girne den G.Mağusa ya da Lefkoşa neredeyse günü birlik gezilecek yerler idi hatırladığım.
Siz nerelere gidiyorsunuz.Kamping ya da konaklayacağınız yerler hakkında bize biraz bilgi verebilirseniz seviniriz.
Seçimler den sonraki yeni siyasal yapınızın sizlere mutluluk getirmesini diliyorum.
Selamlar,

Rüzgar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.