Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 221
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,441
Ynt: Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009)

hazaran ayının son haftası hersene şaarb festivali varmış cuma..cumartesi pazar..burda butun sokaklar sarab sergısı tabıkı peynırı vede çeşıt çeşıt şarablar..tadımlık ama iç içe bildığın kadar..busene buraya bır gurup kurduk motor sikletli bır gurup yapacağız yer ayırtıp kalmakla beraber.abıkı gonul ısterdıkı karavnlarla gıdelım..belkı oda olur

karavanla gezilerimiz 037.jpg

Etiketler

inş allah sizleride aramızda görürsek daha canlı resimler çekerek anılarımıza kaydedırız

karavanla gezilerimiz 042.jpg

Ayhan bey bunlar Bozcaada resimleri mi yoksa Gökçeada mı? eğer Bozcaada'ysa ayrı bir gezi yazısı başlığında yayınlamak gerekir. Eğer siz fotoları taşıyamıyorsanız Cem'den rica edelim topiği düzenlesin. ;)
Bizi kırmayıp paylaştığınız için ayrıca teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley:

Bu fotoğraflar Bozcaada'ya ait. Paylaştığınız için teşekkürler.

Ada olunca ha bozca ha gökçe olmuş farketmez. Çok güzel resimler paylaşım için teşekkürler.

arı' Alıntı:
Ada olunca ha bozca ha gökçe olmuş farketmez. Çok güzel resimler paylaşım için teşekkürler.
Aman yapmayın Arı bey nasıl farketmez bütüüüünnn bunları bu dünyanın bilgilerini sadece gezenbilir üyeleri arayıpta izlemiyorki. Mesela hemen bir örnek verelim ; Diyelim birisi Googlede Bozcada diye tarama yapıyor ve asla Ayhan beyin bu resimlerine ve bilgilerine ulaşamaz. Fakattt Haşmet beyin buyurduğu gibi ayrı bir başlıkta açılan her konu şapppp diye ama Gezenbilirde ama Googlede karşınıza çıkıverir.
Şimdi bunu uzata uzata yazmamın sebebi siz değilsiniz diğer bütün bilmeyen arkadaşlarımızın bilgisi olması dileğim ile yazıyorum. Bu arada sizde başkalarının bu işi öğrenmelerine vesile oluyorsunuz.
Ayrıca Ayhan bey'ede yardımcı olursak kimbilir daha ne konular ve resimler ile konu başlıkları açacak bizleri bilgilendirecek.
Herkese teşekkürler,saygılar ve sevgilerimle.
Kemal

ya kusuruma bakmayın bıraz heycandan olacak galiba başlık atmayı unutmüsum.bırazda yazılarımdan anladığım kadarda çok yerde hata yapmışım lütven beni bağışlayın sizlerden çok ama çok özür diliyorum..beni mahçup ettiniz bundan sonraki yazılarımda vede resimlerimde bıraz daha açıklayıcı bulunacam.tabiki sizlerle paylaşacaığım okadar ço resim varki bunları bıraz becerırsem bır albüm yapıp yayınlayacam.erdekten çıkıp hatayda son bulan resimlerin hepsi varda becerecek adam yok kusura bakmayın lütven saygılar sunuyorum size.erdekten selamlar

bırde size yazmayı unuttum sayın değerli dostlarım..27..28 mart ta erdeğe yapacağınız kapıdağı turu için bizler burda yani erdekte sizleri dört gözle beklıyoruz.bu yetkiyi sizden almadım ama ben burda sızlerin rahat etmesi için gereken bütün önlemleri aldım..yanı önlem derken araclarımızın hem park yeri hemde güvenlik açısı ayrıca çok nefis bır yerde nasıl denk gelırse bır yamak yeemk yeri ayarlaması..ayrıca erdeğin meşhur çay bahçesınde kahve ve çay içimi için yer..ayrıca burda bulunan avcı arkaadşım bize akşam için kamp ateşi odununun ayralanıp kamp yerine getirilmesi için çabası..vede burdan sizin gurubunuza katılım için çevremizdeki kaarvancı arkadaşlarımızın sizlerle atnışmak istemesi..tabıkı bunları yapmak istememdeki çaba siz değerli gezenbilir üyeelrimizi aramızda görmek bu yetkiyi sizden almadım ama eğerki bu geziyi düzenliyen arkaadşlarımızın bizden ayrıca istekleri olursa lütven bildirsinler bizde burdan gezenbilir üyesi oldupumuzdan üzerimize düşen ev sahipliğini yapalım sizleri dört gözle bekliyoruz saygılar diliyorum...0535 253 50 85

güzel etkinlik resimler için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR