Kartepe'de Karavan Parkı Projesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ugurtan77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,048

Etiketler
Ynt: Kartepe'de Karavan Parkı Projesi

buralpdi' Alıntı:
sucuk kardeşliği çetesi ;D
üye sayısı 3 ;) ;D
Biri sucuk kardeşliğimi dedi

 MG 6691
 


Ynt: Kartepe'de Karavan Parkı Projesi

Sayın Erdal ÖTÜGEN,
İlginize teşekkürler. İletişim bilgilerinizi gereken yerlere ileteceğim, emin olun.
Saygı ve sevgiyle...
 





Ynt: Kartepe'de Karavan Parkı Projesi

Benim çocukluğumdan beri kurduğum en büyük hayaldi Kartepe üzerinde bir kamp oluşturmak. Kendi bahçemizde çadır kurup kalırdık.

Sonra yazlık siteler kurulmaya başladı tek tek. Derbent'te Turizm ve Otelcilik YO açıldı. Villalar kuruldu Balaban'ın üst kesimlerine. Talep olmaz düşüncesiyle kampçılığa hiç meyledilmedi.

Oysa Otoban, tren dibinde. Havaalanı da açıldı. Her türlü ulaşım kolaylığı var. Ama İzmit hiçbir zaman turizim şehri olarak görülmedi.

Adam Viyana'dan atlıyor karavanıyla trene, Edirne'de iniyor. Türkiye yi senden benden daha iyi biliyor.

Babadağı bilinir ama Kartepe düşünülmez. Doğal yat limanı körfez ama benim taka körfezin efendisi :smiley: İznik gölü, sapanca gölü, İzmit Körfezi, Şile, Ağva. Dağ, deniz..... Offroad istersen alası, Extreme desen babası... her olanak var. Dereleri biraz genişletsen rafting bile yaparsın..

Fransa'da Moulle'ye gittim, adamlar her sokağa kanal açmışlar ulaşımı sağlamak için. Moulle suyu diye övünüyorlar, bizim çene suyunu bilmiyor tabii hiçbiri.

Gerçekten yazık oluyor, oysa Kocaeli çok ama çok güzel bir şehir. Keşke bu proje biran önce hayata geçebilse.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,621
Mesajlar
1,521,120
Kayıtlı Üye Sayımız
172,265
Kaydolan Son Üyemiz
handyman.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst