Katamaran Yelken Keyfi (Mudanya)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ErMar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,200

ErMar

Pruvanız Neta Olsun
Yer
BURSA
Web
www.ercmarine.com
Selamlar,

Bursa-Mudanya/Kumyaka'da 16ft.'lik performans katamaranlar ile ücretsiz eğitim verilmektedir.Körfezde hakim rüzgarlar ile bu tür bir etkinlikte bulunmak isteyenleri bilgilendirmek isterim.

SDC12850.jpg

Etiketler
Ynt: Katamaran Yelken Keyfi (Mudanya)

Selamlar
Geçen hafta arası Mudanya Arnavutköy limanına uğradık.
5 tane kadar vardı. İlgililer o an yoktu.
Oğlum fotolarını çekti.

sn ErMar ında belirtiği gibi ücretsiz ve sevdirmek için eğitim veriyorlarmış

Evet sürekli başında kimse olmuyor.İstekli kişilerin teması sonrası bir program dahilinde çalışmalar yapılmatadır.Ayrıca firmalar ile yapılan çalışmalarda oluyor.Toplu olarak yapılan keyifli eğitimlerde körfez içinde güzel kareler vermekte.Esenkalın.

selamlar bende bursa güzelyalıda oturuyorum turizmci yazları turizmle uğraştığımdan yelken için hiç vakit bulamadım kışında kurs alma imkanımız varmı?
ayrıca bu güzel katamaranlarla birgün video çekmek isterim klübünüz için de internet sitenizde kullanabilirsiniz. örnek videolarımdan biri

http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=185079300673&ref=mf

ilgili arkadaşlardan bir telefon nosu alabilirsem sevinirim
serhat kocaerol

Selam, Güzelyalıda oturan bir arkadaşım var, 2009 yazında Datça koylarında her gün kurs vermişti, kış ayları için uygunsa mail atarım

selam serhat ben yelken antrenörü Emre Özgen yelken eğitimlerine Güzelyalıda devam ediyorum, katılmak isterseniz benimle irtibata geçmeniz yeterli. 0554 612 01 07. Bu arada NetCat 16 katamaranları ile eğitimler vermye devam ediyoruz ama bu sefer ücretsiz değil çünkü daha ciddi eğitim programları hazırladık ;)

selam emre numarayı kaydettim şu an şehir dışındayım bursaya geldiğimde görüşmek dileğiyle ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri