Kavaklıdere Kamp'ım (1-2-3 Nisan 2011)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Asiksk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,766

Asiksk

Kamp I
Mesajlar
110
Tepkime Puanı
0
Yer
Dağlar
Web
sirtcantali.tumblr.com
Evet arkadaşlar uzun zamandır planlayadığım 1 nisan'da kamp atma fikrini sonunda yapıyorum.Malzemeler yetişemeyecek diye endişelenmiştim ama bugün kargoyu aldım.Galiba biraz fazla yemek olayına yüklendim.Marketten çıktıktan sonra Ne yapacağım ben bunca şeyi demekten kendimi alamadım.

Diğer arkadaşlarımın planlarında aksaklık olduğu için tek başıma çıkıyorum.
Çıkış yerim Kavaklıdere sanırsam 2009 tarihinde İzmir Gezenbilir Grubunun kamp attığı bölgeye gideceğim.
Kamp dönüşünde bol bol da fotoğraf paylaşacağım.Baharın başlamasıyla doğa harikadır eminim.
Çanta hazır,herşey hazır...Artık tek sorun zamanın geçmesi :smiley:
 

Etiketler
Ynt: Kavaklıdere Kamp'ım (1-2-3 Nisan 2011)

tek başınada zevki çıkmaz be :D ;D
geldikten sonra neler yaşadın neler yaptın neler yedin anlatırsan iyi olur bende arkadaşlarımla mayıs ayında gideceğim ve daha önce gitmiş kişilerden aldığım önerilere dikkat ediyorum.ayrıca yanında götürdüğün eşya listesi ve bunlar arasında işine hiç yaramayanlarıda yazarsan memnun olurum :smiley: fazla eşya götürüp ağırlık yapmak istemiyoruz(bisikletli kamp yapacağız)
 

Ynt: Kavaklıdere Kamp'ım (1-2-3 Nisan 2011)

Öncelikle üzülerek söylüyorum yeterli fotoğraf çekemedim.Tırmanış'ta çektiğim birkaç foto ve video yu paylaşacağım.Kamerayı çantaya koyduğumda kendisi açılarak video çekmeye başlamış ve tabi bütün sarjını yemiş

-Saat 4'te Kavaklıdere köyüne vardım.Son durakların ordaki kahvede bir çay içip biraz genç arkadaşlarla muhabbet edip 4,5 gibi yola koyuldum.Yanlış bir patikaya girip 45 dakika zaman kaybı,dik patikanın aşırı yorması sonucu,3 saatte kamp noktasına ulaştım.Hava kararmadan çadırı kurup biraz kuru dal parçası topladım aynı zamanda su kaynağının yerini öğrendim Ateşi yakarak ton balıklı yumurta domates biber kullanarak salata benzeri protein deposu birşeyler yedim.
Ateş başında hafiften sıkılmaya başladığımda arabayla 3 arkadaş geldi.Baktım ki köyde sohbet ettiğim gençler Gece saat 3 e kadar takılıp komün bir şekilde ne varsa yedik içtik eğlendik c.tesi 12 de kalktım bardak çorba ve ufak bir kahvaltı sonrası trekking yaptım akşama doğru tekrardan yiyip içtim sonra gene bizim gençler geldi C.tesi gecede aynı geçti.Bugün saat 10 da toplanarak inişe geçtim.Yaklaşık bir saatte köye vardım.Son bir hoşbeş sohbet sonrası otobüs metro otobüs aktarmasıyla eve döndüm.Kısaca aslında sıkıcı geçeceğini düşündüğüm kampım çok eğlenceli oldu artık dağcı diye yeni bir lakabımda var


Eşya Listesi
-Esports Newday 80+10 Lt Çanta
-Discovery Monodome 2 Kişilik Çadır
-Campus +3/+12 Uyku Tulumu
- Popote duo tencere seti (Kendisi harika birşeydir çok hafif az yer kaplıyor ve çok kullanışlı)linki alttadır
http://www.atlaskamp.com/igloo-c8817-aluminyum-tencere-seti/
- Colt Bıçak (Babamdan miras )
- Küçük El feneri
- Kendi yaptığım kolonyalı ocak linki alttadır (İlk ateşi alevlendirmede çok yardımcı oldu)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11416.0
- Pil,düdük vs.
-Giyim ve Gıda Malzemeleri
-12 mm Mat

Aslında gerekli gereksiz konusunda çokta fikir veremem.Çünkü ben elimden geldiğince asgari miktarda ekipman götürdüm.Ancak çoğu giyim malzemem ve gıda malzememi aslında gereksizce yanıma almışım.Aç kalma korkusu saçma hareketlerde yaptırabiliyor.Köyden alınacak domates,biber vs de çok rahat gereksinimleri karşılar.
[attachment=3]

SANY0011


SANY0012


SANY0013
 







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,488
Mesajlar
1,518,697
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst