Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 263
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

ömrümü7ler' Alıntı:
Hasan kardeşim nasılsın. bu pazar kısmetse bir gezi planlayıp çıkalım derim..

Abi ben hergün geziyorum valla... İşe gelmeden steres atıyorum... ;) İşlerim bu aralar yoğun aklımdasın zaten haftasonuna yaklaşalım belli olur abi...Kamp hazırlığım var kampa gideriz olmadı... ;)

Etiketler

Sessiz sedasız kayışdağına tur yaptınız ha insan bi alo der dimi alındım vallaha.
Hasan sende gitmişsin galibla.
Ben şile tarafındaydım yoksa mutlaka gelirdim biliyorsun.
Bizde iyi eylendik. Bidahaki sefere kesin beraberiz.

mrb nrlates bende hasan...... kusura bakmazsan şile tarafına nereye gidiyorsunuz

İsmim nurullah ateş
Şile tarafında hangi orman yoluna sapsan karşına güzel yerler çıkıyor. Ben isof un yarışlarına gittiğim için onların yarışdıkları parkurlara gidiyorum. Büyük gözlemecilerin sağından üvezli çıkışı var ordan içeri girip köyün içinden geçip ilerle bulduğun bütün tali yolları deneyebilirsin.

okey teşekkürler aralık 4 5 6 tarihlerinde olacak olan isof yarışlarıda aynı yerdemi acaba bilgin varmı.......bende ömerli karakiraz sahilköy taraflarına gidiyorumda ondan dolayı sordum....

aynı yerde değil diye biliyorum yakında duyururlar isofdan

Kardeşim kayışdağıda bizimdi, konuda bizimdi ama biz hariç herkes ordaymış. Nasıl olacak şimdi. Neden haber verilmiyor.
Bizde bi gezi düzenleriz görürsünüz siz.
Bu arada mithatcan araç için çok arayan var herkes seni bekliyor. Haberin ola...

nrlates' Alıntı:
Kardeşim kayışdağıda bizimdi, konuda bizimdi ama biz hariç herkes ordaymış. Nasıl olacak şimdi. Neden haber verilmiyor.
Bizde bi gezi düzenleriz görürsünüz siz.
Bu arada mithatcan araç için çok arayan var herkes seni bekliyor. Haberin ola...

şiiii çaktırma abi :smiley:)

haftasonu yapılan gezi için aranıp davet edilmeme rağmen, sitede konuyla ilgili yazışmaları evden takip etmediğim ve o sırada dışarıda olduğum için hazırlıksız yakalandım ve geziye çok istememe karşın katılamadım.
bu güzel resimlere bakıp, bir nebze olsun o havayı yaşamaya çalıştım.
bir sonraki geziye katılmak ve tanışmak ümidiyle...

hasanfb' Alıntı:
Abi ben hergün geziyorum valla... İşe gelmeden steres atıyorum... ;) İşlerim bu aralar yoğun aklımdasın zaten haftasonuna yaklaşalım belli olur abi...Kamp hazırlığım var kampa gideriz olmadı... ;)

olur kardeşim kampta uyar gezide..

Arkadaşlar Pazar günü için buradan herkese açık bir duyuru yaptım, ama maalesef hepinizin telefon numarası bende yoktu :-[ o yüzden hepinizden özür dilerim...Ama en kısa zamanda tekrarlarız ;)

Daha sonra ki gezilerde yeni konu açılması ve o şekilde duyurulması herkesin görmesi açısından daha faydalı olur.Ayrıca bu konuya da linki verilirse buradan takip eden arkadaşlarımızda görmüş olur.

evet güzel bir gündü çok keyif aldım arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ederim....bu arada bu hafta sonu için herhangi bir plan yapan varmı???? veya yapmayı düşünen istanbul içi program yapılırsa katılmak isterim...

kayısdagı cevresındekı yapılan gezıntılerı burdan saatını ve bulusma yerını yazarsanız bende katılırım bende tek basıma cok dolasıyorum oralarda bu pazar olursa gelırım seve seve bende :smiley:

merhaba arkadaşlar.İstanbul dan katılıyorum bende.Bi sonraki turda aranızda olmak isterim bende.Var mı bi tarih???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri