Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 263
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,411
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kayışdağı&#039;na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu</b><br /> <br /> arkadaşlar anladığım kadarıyla bu hafta program yapılırsa katılım olacak..................bu hafta sonu için bir program yapalım.........bir fikri olan varmı..???</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kayışdağı&#039;na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu</b><br /> <br /> galiba bende katılırım...çoluk çocuk gelebilirmiyiz...riskli olurmu? mangal yakabilirimiyiz...</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kayışdağı&#039;na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu</b><br /> <br /> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43057.0<br /> gezi planı yapıyoruz katılmak isteyen listeye ismini yazabilirler</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kayışdağı&#039;na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu</b><br /> <br /> bende oğlumla beraber gelicem kısmetse 7 yaşında.....</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kayışdağı&#039;na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu</b><br /> <br /> gezı oldumu olacakmı?</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kayışdağı&#039;na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu</b><br /> <br /> hem oldu hem olacak :-}}}}}}}}}</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kayışdağı&#039;na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu</b><br /> <br /> http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43057.0<br /> yeni gezi programının linki..( 22 kasım 2009 )</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kayışdağı&#039;na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu</b><br /> <br /> ben bi kayışdağlı olarak yanı kayısdagına cıkarken yedpadan sapınca solunuza baktıgınız zaman orası ferhatpasadır benım mahallem ben daha 15 yasında offroad tutkunuyum yureyerek cıkıyorum kaısdagına arkadaslarla kola cekırdek guzel yer sizin gibi abilerimiz geliyor bazzen ben kayısdagımızın bukadar sevildiğini bilmiyordum gurur duydum acıkcası</div>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.