KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,264
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

herkese iyi akşamlar başkanım açıklayıcı bilgiler için teşekkürler
ben görevimi yapıp yatıyorum yarın burdaki son gecem
SİMTAFA ABİ BUDA BENDEN TÜM MİNİKLERE VE ÖZELLİKLE BENİM ASLAN YİĞENİME GELSİN

[attachment=1]

ADANOFF ADANA OFF-ROAD GRUBU ARAÇ VE KATILIMCI LİSTESİ

Ad Soyad // Plaka // Marka

MAhmut Demir 01 DC 968 Mitsubishi L200
Kerim Akkış +4 01 AOU 36 Cheeroke ZJ
Tansu Çorat +3 01 SY 970 Mitsubishi L200
Nazım Arundar +2 01 JD 294 Mercedes G
Kemalhan Oray +3 01 FS 701 Suzuki Jimny
Onur Kocaöz + 4 01 KZ 488 Mitsubishi L200
Özgür Aksöz +1 01 JT 927 Ford RANGER
Miraç Önen +1 01 AGD 95 Nissan NAVARA

son iki gün ondan sonra erciyes bizimdir

HERKESE GÜNAYDIN SON HAZIRLIKLAR BİTTİMİ ;D ;D ;D ;D

SAĞOL AMCASI NASIL SEVİNDİLER

alpkaptan' Alıntı:
soyle yuzeysel bakım yaptıralım yagına suyuna bakalım mustafa abı ustatdımız tecrubesınden faydalanmak lazım
KAPTAN GİTTİĞİM YOLDAN GELSEN DEDİĞİM YOLDAN GİTME )))

ahmetti' Alıntı:
tarık sımtafa abiye yükseltme kitlerini taktık gönderdik kardeş...
yolu açık olsun.

arabası bomba oldu maşallah...
SAĞOLASIN BAŞKAN SENİDE SOKAĞA CIKAMAZ HALE GETİRDİM CIPLAK KALDIN

ata036' Alıntı:
görüşelim ağam ama simtafa abisiz çıkmam baştan diyim
bizim takımın forvet oyuncusu SİMTAFA ;D ;D
SABAHA KADAR TAM GAZ

ata036' Alıntı:
maşallah allah nazarlardan saklasın yoluda bahtıda açık olsun
sımtafayı kimse tutamaz artık ben hariç
SEN BENİ TUTANDA SENİ KİM TUTACAK TOSUNUM

SEVGİLİ ARKADAŞLAR SİDOFF EKİBİMİZE YENİ KAN TAZE KAN GELDİ ERHAN AKYOL KARDEŞİMİZ VX 80 LE KATILIM YAPIYOR İNŞALLAH PAZARA YETİŞECEK CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN

vazgecmem58' Alıntı:
KAPTAN GİTTİĞİM YOLDAN GELSEN DEDİĞİM YOLDAN GİTME )))
gıtdıgın yollar bıze bıze dugun geldıgın yollar bayram olur ... ısalah hava acık olurda cumartresi pazar guzsel bır organızasyon olur

vazgecmem58' Alıntı:
SEN BENİ TUTANDA SENİ KİM TUTACAK TOSUNUM
beni kimse tutmasın ihtiyar senle her yere giderim ben ;D ;D ;D ;D

Herkese günaydınlar hayırlı sabahlar,

Kar yağışlı bir Kayseri sabahından tüm dostlarımıza merhaba diyorum.Dün sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı şehir merkezinde fazla etkili olmamakla beraber dün akşam üstü Kayseri-Erciyes yolu ulaşıma kapanmıştır.Tüm gece süren çalışmalar sonucunda sabah saat 03:45 de yoıl tekrar ulaşıma açılmıştır.Erciyeste yoğun tipi ve kar yağışı devam etmektedir.Yarın sabahtan itibaren pist bölgesi ve otopark alanına 3 adet büyük iş makinası tekrar kar temizleme çalışmalarına başlayacaktır.
Şehir dışından gelecek misafirlerimiz için her ne kadar araçlarımız 4x4 de olsa olası kötü hava ve yol şartlarında erciyes yolu üzerinde Jandarma ve trafik ekipleri mecbur kaldığı taktirde araçlarda zincir takoz ve çekme halatı kontrolü yapmaktadır.
Siz değerli dostlarımdan ricamız şudur ki;

Kayseri Offroad ekibi olarak yolda gelirken emniyet kemerinizin takılı olmasını, sürat yapmamanızı ve ve sizleri kayseri dönüşünde sevdiklerinizin beklediğini önemle hatırlatmak isteriz.Lütfen sürat yapmayınız.
Cumartesi gecesi programımız bittiğinde özellikle şehir dışından gelen misafirlerimiz şehire inerken buzlanma ve don olayına çoık dikkat etmelidirler.Erciyes yolu üzerinde gizli buzlanma sıkca rastlanan ve ölümlü trafik kazalarına sebebiyet vermektedir.Lütfen ve lütfen sürat yapmayın konvoy kurallarına uyun.

Etkinlik gününe çok az bir süre kaldı artık sanıyorum ki bütün ekipler son hazırlıklarını yapıyorlardır.Herkese iyi bir hafta sonu dilerken sizleri burada Kayseri insanının misafirperverliği ile karşılayacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.Sizleri çok seviyoruz lütfen bir tatsız kaza olmasın.Farınız ve yolunuz açık olsun.Allaha emanet olun.

V.OKan GÜPGÜPOĞLU
Kayoff Bşk.

Merhaba arkadaslar, dun listeye plaka bildirmiştim. Arkadasım emrah Karsan size bilgi vermiş olabilir; dun ogleden sonra aracımın sanzumanını indirdik tribun tamiri için ankaraya yolladık yetişmeme olasılıgı var, listeden plakayı cıkaralım; 06 bjk 21; birde infiniti fx ile gelme olasılıgı var ancak bu arac offroad a katılamayacak onun plakasını versem olurmu?

Yahşi Kürtüncü(PIKE) bey ile irtibat kurun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...