Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

ceranus' Alıntı:
Balonla tur daha önce yaptım, inanın çok keyifli oluyor, daha önce denememiş olan arkadaşlara kesinlikle öneriyorum :smiley:

fotoğrafları için http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11196.0
Zerrin hanim tesekkurler verdiginiz link icin cok keyifli bir gezi yapmissiniz..
biz programda boyle bir alternatif sunduk ama hem su ana kadar bir talep olmadi .. ( toplu fiyat alabilmek icin bir sayi olsaydi indirim alabilirdik.Su anki fiyati tek kisi icin ;175 Eur. Nisan sonunda belki dahada pahali olur) hemde katilacak arkadaslar pazar gunku Off Road parkuruna yetisebilirlermi bilemiyoruz.

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Biz sabah erken çıkmıştık balonla gezmeye yanlış hatırlamıyorsam saat 9.30 - 10.00 gibi de inmiştik. Off-Road için gezilecek olan parkuru siz belirlediğiniz için yet,işmesi konusunda bir şey söyleyemiyorum :smiley: Ancak konu içine almış olduğunuz için örneklemek istemiştim, gerçekten çok güzel oluyor.

Sosyal Sorumluluk Projeleri Bölümü Altında ; Aşağıdaki Konu Başlığı Yeni Açılmış..

Destek vermek isteyen arkadaşlara duyurulur..(Zerrin hanımın başka bir forumda verdiği Link ten bilgim olmuştu )

Konu: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (11 Nisan 2010) ANKARA ..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53161.0

Bende katılmayı istiyorum ancak yine son anda bir aksilik olmasın diye ancak 1 gün kala kesinleştireceğim...

Zerrin hanım bize gelirken yanınızda Gezenbilir T-Shirt .. Şapka gibi logolu ürünlerden bulunur diye umuyorum.. eminim arkadaşlardan almak isteyenler olacaktır../ Teşekkürler..

Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilot & özel misafirler; Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / Toyota-hi lux / 3 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / toyota hilüx /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / defender / (+1 kişi DR.Reşat Bey)
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ................ /Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK /Kayseri / Defender / 4 kisi
12-Mustafa DEMİREL /İzmir /Vitara JLX / 1 Kişi
13-Mehmet ALİ / Kayseri / Lada-Niva / 1 kişi

katılım koşulları nelerdir

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
katılım koşulları nelerdir
Merhaba, Gezimizle ilgili genel bilgileri bu sayfanin altinda ( belki bir onceki sayfaya kaymis olabilir ) bulabilirsiniz.

Ertuğrul Bey, güzel söylediniz, t-shirt ve sticker isteyen arkadaşlarımız için yanımda getireceğim mutlaka :smiley:

Off_Road' Alıntı:
Zerrin hanım bize gelirken yanınızda Gezenbilir T-Shirt .. Şapka gibi logolu ürünlerden bulunur diye umuyorum.. eminim arkadaşlardan almak isteyenler olacaktır../ Teşekkürler..

Ertuğrul Bey, bu önemli ve güzel projemiz için katılım yapabilecek tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz ve sizi de burada görmekten mutlu oluruz ..

Uzaktan gelecek arkadaşlarımız için bir gün önceden kamp alanı oluşturmayı planlıyoruz, Otistik çocukları ertesi gün kamp alanına getireceğiz. Bir gün önceden Ankara'ya gelebilirsiniz..

Off_Road' Alıntı:
Sosyal Sorumluluk Projeleri Bölümü Altında ; Aşağıdaki Konu Başlığı Yeni Açılmış..

Destek vermek isteyen arkadaşlara duyurulur..(Zerrin hanımın başka bir forumda verdiği Link ten bilgim olmuştu )

Konu: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (11 Nisan 2010) ANKARA ..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53161.0

Bende katılmayı istiyorum ancak yine son anda bir aksilik olmasın diye ancak 1 gün kala kesinleştireceğim...

ceranus' Alıntı:
Ertuğrul Bey, bu önemli ve güzel projemiz için katılım yapabilecek tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz ve sizi de burada görmekten mutlu oluruz ..

Uzaktan gelecek arkadaşlarımız için bir gün önceden kamp alanı oluşturmayı planlıyoruz, Otistik çocukları ertesi gün kamp alanına getireceğiz. Bir gün önceden Ankara'ya gelebilirsiniz..
Katilabilmek icin sartlari zorlayacagimdan emin olabilirsiniz ... o forumda yazan arkadaslardan birisinin soyledigi gibi .. " bir gunde Otistik cocuklarimiz icin kontak cevirsek ne kaybederiz " ... ama cok sey kazanacagimiz kesin ...
kampli olmasina sevindim benim icin daha kolay olacak ...
katkilari icin tum gezenbilir uyelerine tesekkurler ..

Off_Road' Alıntı:
Katilabilmek icin sartlari zorlayacagimdan emin olabilirsiniz ... o forumda yazan arkadaslardan birisinin soyledigi gibi .. " bir gunde Otistik cocuklarimiz icin kontak cevirsek ne kaybederiz " ... ama cok sey kazanacagimiz kesin ...
kampli olmasina sevindim benim icin daha kolay olacak ...
katkilari icin tum gezenbilir uyelerine tesekkurler ..
Ertuğrul abi gideceğin zaman benide haberdar edermisin ben bu tür organizasyonlara katılmayı severim.Her sağlan insan bir özürlü olma adayıdır.

ertuğrul bey bu güzel davetinizden ötürü çok teşekkür ederim. sizinde dediğiniz gibi bir yazdım tanıdığım olmadığı için kimseden ses duyamadım. zaten yeni üye olmam dolayısıyla özel mesajda gönderemiyorum... velhasılı sizinle offroad ve kamp çok keyfli olur. zira siz sürekli gidiyorsunuz değilmi.. inanın çok katılmak istiyorum ama nasip. kayseride tanıdığım ve ticari olarak çalıştığım ofroadçu arkadaşlarım ve abilerim var aktunay inşaat murat aydoğan, özler aş. ali bey, kirikler mustafa kirikoğlu gibi... onlar % 99 gelirler zaten. inş. bende gelebilirim...

ahmetti' Alıntı:
ertuğrul bey bu güzel davetinizden ötürü çok teşekkür ederim. sizinde dediğiniz gibi bir yazdım tanıdığım olmadığı için kimseden ses duyamadım. zaten yeni üye olmam dolayısıyla özel mesajda gönderemiyorum... velhasılı sizinle offroad ve kamp çok keyfli olur. zira siz sürekli gidiyorsunuz değilmi.. inanın çok katılmak istiyorum ama nasip. kayseride tanıdığım ve ticari olarak çalıştığım ofroadçu arkadaşlarım ve abilerim var aktunay inşaat murat aydoğan, özler aş. ali bey, kirikler mustafa kirikoğlu gibi... onlar % 99 gelirler zaten. inş. bende gelebilirim...
merhaba hoş geldiniz çevirgen yapı market değilmi ? bosch servisi sivas sizinle çalışıyoruz gelirseniz yakından tanışma fırsatı buluruz ..

mrb. hoş karşıladığınız için öncelikle teşekkürler, çevirgen yapı market mustafa beyle amca çocukları oluruz. zaten bizde inşaat malzemeleri satıyoruz. inanın çok arzu ediyorum ama baklım nasipse 24 nisanda orda olurum...

ABİ BİZDE KATILIYORUZ

ertuğrul bey ve diğer organizatör arkadaşlar çok güzel gidiyorsunuz bu katlılmla çok renkli bir organizasyon olucak
tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri