Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,084
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

necmi abi bak sana söyleyeyim bu fatma varya bu fatma kafa tutar size 2 gün sonra, bakma öyle yere yakın ve safinaz gibi olduguna ;D ;D ceza ağır olması lazım bence e nyakın zamanda bi erenin cj ile tanıştırmak lazım

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Demir de mi trenle geliyormuş?
Saldırgan mı neden korkuyorsunuz ki?
;D ;D ;D

Beni konusmamakla cezalandirirsan o ceza muthis eglenceli olur ,5dk dayanamaz dilime dusersin:smiley: Bunlar bizi Karamursel sepeti saniyo Cigdemcim galiba. Camurlada ceza olmaz ayakkabilarim batar !bu sefer topukluyla gelicem kismetse!!

( - 7 )

Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilotlar Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / hilux / 1 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / Defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / Toyota hilux /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / Defender / 2 kişi
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ERGİNER / Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK /Kayseri / Defender / 4 kisi
12-Mustafa DEMİREL / İzmir /Vitara JLX / 1 Kişi
13-Mehmet ALİ / Kayseri / Lada-Niva / 1 kişi
14-Mustafa&Halit TEKİN / Kayseri / Defender / 2 kişi
15-Murat ÇAKICI / Sivas -Gürün /Lada Niva / 2 kişi
16-Ahmet ÇEVİRGEN /Tokat / ZJ G.Cherokee/ 1 kişi
17-Necmi ÇEVİRME / Ankara / ZJ / 2 Kişi
18-Hasan SEVER /Kayseri / Mitsubishi Pajero /1 kiş
19-Hasan Ahmet ESKİCİ /Kayseri / Defender / 2 kişi
20-Okan GÜPGÜPOĞLU / Kayseri / Jeep cj 5 /
21-Ali SARAÇOĞLU / Kayseri / Pajero /
22-Ahmet KIRIK / Kayseri / Hyundai galloper /
23-Ahmet TİRYAKİOĞLU / Kayseri / Jeep cj 7 /
24-Mehmet ENİŞTE / Kayseri / Jeep cj 5 / 2 kişi
25-Murat AYDOĞAN / Kayseri / Suzuki samuray / 2 kişi

Fatmacım, Kayseri'ye kadar tren ile ile gitmene gerek yok, sen Ankara'ya kadar gel biz seni götürürüz oraya :smiley:

loganrory' Alıntı:
Kayseriyede tren varmis Ertugrul abi:smiley:

Ertuğrul Bey, sizden bir şey rica ediyorum, gelirken yanımda Gezenbilir T-Shirtleri getireceğim ancak kimler hangi bedenleri istiyorlar, listeye eklemek için öğrenebilirmiyiz acaba, yoksa benim için çok zor olacak tüm bedenleri yanımda taşımak ;D

ceranus' Alıntı:
Ertuğrul Bey, sizden bir şey rica ediyorum, gelirken yanımda Gezenbilir T-Shirtleri getireceğim ancak kimler hangi bedenleri istiyorlar, listeye eklemek için öğrenebilirmiyiz acaba, yoksa benim için çok zor olacak tüm bedenleri yanımda taşımak ;D

Zerrin hanım, çıkartma da getirebilirseniz iyi olur. Selamlar.

ceranus' Alıntı:
Zerrin hanım anladım... ben ulaşabileceğim arkadaşlara iletirim diğer arkadaşlarda umarım burdan bilgilenip aşağıya eklediğim listede belirtirler
Bu arada bildiğim kadarıyla T-Shirtler kısa kollu ve bedenlerde " S / M / L / XL" dır heralde fiyatınıda yazarsanız seviniriz.
teşekkürler.. :smiley:
1 - Ertuğrul .... 1 ad - M / 1 ad - L
2 -

Elimde çok az var, stickerların hepsini getireceğim..
Selamlar

Mustafad' Alıntı:
Zerrin hanım, çıkartma da getirebilirseniz iyi olur. Selamlar.

Ertuğrul Bey teşekkür ediyorum.. Gezenbilir T-Shirtlerin bedenleri XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL şeklinde, fiyatı 20 TL.

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz.

Gezenbilir T-Shirtlerinin fotoğrafları

1.jpg
2.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

[ATTACH=full]134012[/ATTACH]

[ATTACH=full]134013[/ATTACH]

[ATTACH=full]134014[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• 7 Mart 2010 451.jpg
    7 Mart 2010 451.jpg
    36.3 KB · Görüntüleme: 286
  • 7 Mart 2010 452.jpg
    7 Mart 2010 452.jpg
    39.5 KB · Görüntüleme: 265
  • 7 Mart 2010 453.jpg
    7 Mart 2010 453.jpg
    39.8 KB · Görüntüleme: 280

Gezenbilir T-Shirt sipariş adet ve bedenleri

(T-Shirt isteyen arkadaşlar Lütfen aşağıdaki listeyi kopyalayarak kendi isim / adet / beden ölçülerini eklesinler.T-Shirtlerin 1 adeti 20.TL.dir )

1 - Ertuğrul Açıkgöz .... 2 ad - M
2 - Mustafa Fındık ........ 1 ad - L
3 - Ömer Ergin ............ 1 ad - XL
4 -

Ertuğrul Bey size M beden olur sanıyorum, L beden büyük gelecektir..

ceranus' Alıntı:
Ertuğrul Bey size M beden olur sanıyorum, L beden büyük gelecektir..
peki .. teşekkürler hatırlatma için ölçüleri tam canlandıramadığımdan birde XXXL bedeni görünce ancak L olur diye düşünmüştüm .. düzeltiyorum :D

Gezenbilir T-Shirt sipariş adet ve bedenleri

(T-Shirt isteyen arkadaşlar Lütfen aşağıdaki listeyi kopyalayarak kendi isim / adet / beden ölçülerini eklesinler.T-Shirtlerin 1 adeti 20.TL.dir )

1 - Ertuğrul Açıkgöz .... 2 ad - M
2 - Mustafa Fındık ........ 1 ad - L
3 - Ömer Ergin ............ 1 ad - XL

Kalıplarımız biraz büyük, bu nedenle söylemiştim, ayrıca birde L beden getiririm aradaki farka göre değerlendiririz, ama size kesinlikle M beden uygun olacak :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri