Kayseri "Bey Değirmeni" Buluşması ( 8 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,865

Etiketler
Ynt: Kayseri "Bey Değirmeni" Buluşması ( 8 Ağustos 2010)

deveci' Alıntı:
evet doğru bir tercih.
havalar soğumadan erciyes sarıgöl e bir gidelim.kamplı güzel bir gezi yapalım.
eylülden sonra orada soğuktan duramayız.acele edelim.
Engin senin ehliyet en az C sınıfı heralde o konuda sorun cıkmadığına göre, Bu hafta sonu Sivasa gideceksiniz heralde.. döndükten sonra Sarıgöl programını detaylandıralım.

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Engin senin ehliyet en az C sınıfı heralde o konuda sorun cıkmadığına göre, Bu hafta sonu Sivasa gideceksiniz heralde.. döndükten sonra Sarıgöl programını detaylandıralım.
ehliyetim B
trafik polisi olsa o konuda da sorun çıkarırlardı belki.
eğer K belgesini halledebilirsem gelmeyi düşünüyorum.tabiki SRC belgeside sorun. ???

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
........
döndükten sonra Sarıgöl programını detaylandıralım.

bence şimdiden kamp programını arkadaşlarla konuşarak netleştirelim

Evet kamp programını netleştirelim.
sarıgölün daha da üst kısmına ben tek başıma bayramdan önceki hafta çıktım. sarıgölden aşağı develiye dogru güzel parkurlar var. fakat acele etsek iyi olur erciyese kar düşmeye başladı.
Benim tarif ettiğim yerler çok yüksek.

Millet sivas organizasyonu nasıl?
ne zaman nerde toplanıyoruz?

güzel ve eğlenceli bir etkinlik olmuş emeği geçen ve paylaşan herkese çok teşekkürler

PIKE' Alıntı:
Evet kamp programını netleştirelim.
sarıgölün daha da üst kısmına ben tek başıma bayramdan önceki hafta çıktım. sarıgölden aşağı develiye dogru güzel parkurlar var. fakat acele etsek iyi olur erciyese kar düşmeye başladı.
Benim tarif ettiğim yerler çok yüksek.

Millet sivas organizasyonu nasıl?
ne zaman nerde toplanıyoruz?

evet yahşi bey organizasyonu netleştirelim
gelecek hafta sonu sarıgöle kamplı gidelim.
yanlız bu hafta sonu hemde gelecek hafta sonu kamplı geziye insanlar nasıl gelecek.
3 hafta sonra olursa artık erciyes iyice soğumuş olmuş olur (2-3 ekim)
ben K belgesinden dolayı büyük ihtimal sivasa gidemeyeceğim.
bu hafta sonu sivasa gidemeyeceklerle bir kamp yapabiliriz

Engin hocam,
bu hafta sivas organizasyonu için hareket saati vs daha netleşmedi. herhalde belli olur yakında.
Sivastan sonraki hafta kamplı sarıgöl bana uyar .ama acayip soguk olacak.

Benim gittimde hiçbir çadırcı ve türkmenler kalmamış. Yukarısı çok ıssızdı.
Agustos başında çıkıgımızda bayagı kalabalıktı sarıgöl

benim sivasa hareket saatim cuma akşamı saat 19:00 da olacak. birlikde gidelim diyen arkadaşlarla gidebilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR