Kayseri "Bey Değirmeni" Buluşması ( 8 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,889
Ynt: kayseri beyde girmeni buluşması

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSC04879.jpg

DSC04880.jpg

DSC04881.jpg

DSC04884.jpg

DSC04885.jpg

Etiketler

öncelikle 08.09.2010 tarihinde kayseri beydeğirmeni-yamula barajı offroad gezimize katılan tüm arkadaşlara tşkler
gezimiz saat 09:00 kayseri şeker fabrikası önünden başladı.boğazköprü-ankara yolu-beydeğirmeni-yamula barajı kıyıları-erkilet-kayseri merkez güzergahında yapıldı.dönüş saati 16:30
çok güzel bir gezi oldu bol bol eğlendik,çamura battık çıktık çok güzeldi.
gezinin ramazana gelmesi ve havanın sıcak olması bizi biraz zorladı.dünkü yağmış olan yağmur hem parkurları çamur yaparak bizi zorladı hemde toprağı ıslatarak tozu biraz olsun engelledi.hava geçmiş günlere bakarak biraz daha serindi
tüm katılımcı arkadaşların arefe gününü ve ramazan bayramını kutlarız

katılımcı arkadaşlar
1. engin kaplan-kemal kaplan..... unimog U421
2.ertuğrul açıkgöz.... defender
3.mustafa fındık ...... galloper
4.yahşi kürtüncü...... pajero
5.murat aydoğan.......samurai
6.halit tekin.........defender
7.alper .........patrol

benim çektiğim resim ve videoları yayınlayayım

bende anlatacagım offroada gelim pmr si olmayanları halatı olmayanları halatı kopanları çizsizleri ve daha neler neler ;D

elimde tam santajlık foto var eger benim hakkımda konuşursanız bunları yayınlarım ona göreeeeeee

Videoalar amma da işleniyor yani 2 saattir hala bi video göremedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR