Ynt: Kayseri - Gömeç Offroad Gezimiz (10 Ekim 2010)
bende her hafta gezi düzenlenmesi taraftarıyım
zaten herkes her hafta gelemiyor.her hafta gezi olduğunda en az 5-6 araç olacaktır.
2 haftada bir gezi olduğunda gezinin birine katılamayan 1 ay offroada gitmemiş oluyor.
evet eşler her hafta gezi olunca sorun çıkarıyorlar
1 hafta sonu normal offroad,1 hafta sonu eşli piknik,1 hafta içi gece offroadu şeklinde olursa tahminim sorun kalmayacaktır
bu hafta sonu gezisi ile ilgili fikirleri kayseri grubunun buluşması forumunda konuşalım
sarilarin_sulo' Alıntı:Emeği geçen resim ve video çeken arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bu arada arkadaşlar her hafta sonu birlikte gezi yaptımızdan eşlerden homurtular gelmeye başlamış.Ben her hafta gitme taraftarıyım.Sizler ne dersiniz bilmiyorum.Bu arada 15 günde bir olsun diyen arkadaşlarda var söylemedi demeyin.
bende her hafta gezi düzenlenmesi taraftarıyım
zaten herkes her hafta gelemiyor.her hafta gezi olduğunda en az 5-6 araç olacaktır.
2 haftada bir gezi olduğunda gezinin birine katılamayan 1 ay offroada gitmemiş oluyor.
evet eşler her hafta gezi olunca sorun çıkarıyorlar
1 hafta sonu normal offroad,1 hafta sonu eşli piknik,1 hafta içi gece offroadu şeklinde olursa tahminim sorun kalmayacaktır
bu hafta sonu gezisi ile ilgili fikirleri kayseri grubunun buluşması forumunda konuşalım