Kayseri Off-Road Klübü Kamplı Off-Road Gezisi (29-30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,886
Ynt: Kayseri Off-Road Klübü Kamplı Off-Road Gezisi (29-30 Mayıs 2010)

güzel ve keyifli kamplı bir etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler

Etiketler

Başkanım emeklerin için çok teşekkürler... Harika bir kamptı... Katılımcı tüm arkadaşlara teşekkürler...

byseyyah' Alıntı:
:D :D :D Siz bir kupa bile vermediniz ama, neyse ... Elimizden geldiği kadar hazırlanmaya çalışıyoruz. Elbetteki siz dostları misafir etmekten memnun oluruz. Selamlar
yahu gayserililere niye gaptırdınız kupayı oldumu şimdi rövaş bekliyoruz artık bu sefer sadece misafir edelim lütfen gupa neyin yok
kamp tarihinden vakitlice haberdar ederseniz uzaklardanda gelebiliriz sevgili hemşerilerim

CONKERLER' Alıntı:
yahu gayserililere niye gaptırdınız kupayı oldumu şimdi rövaş bekliyoruz artık bu sefer sadece misafir edelim lütfen gupa neyin yok
kamp tarihinden vakitlice haberdar ederseniz uzaklardanda gelebiliriz sevgili hemşerilerim

Hehehe yapacak birşey yok adam aldı gitti kupayı :D . Bu yıl yapacağımız etkinliğe bekliyoruz tabiki. Haberin olur mutlaka ... Selamlar

tarihini kararlaştırmaya çalıştığımız 2 nci SİVAS OFF-ROAD şenliklerine bekliyoruz
arada extra br kamp planı için ömer beye sorunuz

kokteknik' Alıntı:
tarihini kararlaştırmaya çalıştığımız 2 nci SİVAS OFF-ROAD şenliklerine bekliyoruz
arada extra br kamp planı için ömer beye sorunuz
maşallah Sivas Grubu organizasyon hazırlıklarına şimdiden başlamış... tebrikler .. sevindim ..

çok güzel bir gezi olmuş kaçırdığıma çok üzülüyorum ama yazın açısını çıkaracağım inşallah. paylaşım için teşekkür ederim geziye katılmış kadar oldum :D :D

SAYGILARIMLA
FARUK İLİKLİ

güzel bir offroad olmuş resimlerden ve videolardan gördüğüm kadarıyla fakat ben mangala takıldım o nasıl bişey öyle kocaman tek seferde herkesi doyurur maaşallah. paylaşım için teşekkür

arkadaşlar yeni aracımla bir sonraki gezide buluşuruz inşallah

05062010201.jpg

kayseride unimog hayranı görmek çok güzel hayırlı olsun engin abi güle güle kullan. ..::MAŞALLAH::..

KAYSERİ' Alıntı:
kayseride unimog hayranı görmek çok güzel hayırlı olsun engin abi güle güle kullan. ..::MAŞALLAH::..
tşkler faruk bey
uzun yıllardır unimog hayranıyım ama şimdiye kadar bir türlü almak fırsat olmamıştı
kayserideki unimogları gördükçe hep içimden gidiyordu. her birini defalarca incelemişimdir.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
unimog diğer offroad araçlarından çok farklı çok üstün özellikleri var
ileriki günlerde unimogların teknik özelliklerini ve tadilat yaparken karşılaştığım sorunları ve tecrübeleride burada baylaşacağım

unimog tadilatlarını gösterdiğim forum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57482.new#new

en yakın offroad gezisini ne zaman düzenliyorsunuz
elimdeki resimleri ve videoları hala paylaşamadım kusura bakmayın

ertuğrul abi şu işlerini bir bitirsende bir bayramhacı offroadu yapsak tekrar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR