Kayseri Off-Road Kulübü; Kamplı Off-Road Etkinliği Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,805
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri Off-Road Kulübü; Kamplı Off-Road Etkinliği Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

Konu ile ilgili değil ama birşey merak ettim.CORVETTE isimli arkadaşımızın avatar resmindeki balıkların cinsi ve hepsini tek başına mı yakalamış? Eğer hepsini tek başına yakaladıysa hepsini kendisi mi yemiş? Yani bu kadar balığı niçin öldürmüş? Eğer cevap verirse çok sevinirim.

Etiketler
Ynt: Kayseri Off-Road Kulübü; Kamplı Off-Road Etkinliği Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

evet bülent abinin söyledikleri çok doğru....

pınarbaşı hem kayseri hemde sivas için mesafe bakımından çok uygun bildiğim kadarıyla araziside offroad için fazlasıyla yeterli...

baştaki pınarbaşı planlarının değişmesi kendi açımdan benide sıkıntıya soktu çünki kayseri 200km kayseriden sonrasını net bilgim yok ...

bülent beyin dediği gibi organizyazyonu tekrar pınarbaşında düşünürseniz biz sivaslı doslarınız için gerçekten bir jest olacaktır...

dadağı konusunda galiba bende program dışında kalabilirim saygılarr... :-[ :-[

arkadaşlar dadagıl köyü kayseri merkeze 25 km gözünüzde büyütmeyin öyle.

Kampımız dadağı da olacaktır.katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.

Ekli dosyalar

• İl ve İlçe Merkezlerinde 5 GünlÃÃ
    51.5 KB · Görüntüleme: 255
  • l ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin.
    51.5 KB · Görüntüleme: 225
  • l ve İlçe Merkezlerinde 5 Günlük Tahmin.
    51.5 KB · Görüntüleme: 247

Ayrıca meteroloji hakkında yanlışlıklar var ben sıze devletin resmi internet sitesinin ekran görüntüsünü koydum başka insanları da yanıltmazsak seviniriz.Çok uzaklardan gelecek arkadaşlar var.Marmaris,istanbul gibi geçmiş hava raporlarınıda en kısa zamanda buraya eklicem.

KLARK' Alıntı:
Konu ile ilgili değil ama birşey merak ettim.CORVETTE isimli arkadaşımızın avatar resmindeki balıkların cinsi ve hepsini tek başına mı yakalamış? Eğer hepsini tek başına yakaladıysa hepsini kendisi mi yemiş? Yani bu kadar balığı niçin öldürmüş? Eğer cevap verirse çok sevinirim.
onlar yayın balıgı arkadasım hepsını bız yakaladık ve olta ıle ag kullanmayız ve ben balık yemem ne den okadar yakaladık balık yakalayarak gecımını saglayan ve ag kullanmadan balıkcılık yapan arkadasım ıcın gene olsa gene yakalarız

yer durumunda da yanıiii

saol canım benım :D

arkadaşlar bu gezi için gerçekten çok iyi hazırlanılıyor burada adı katılımcı listesinde geçmesede şu anda 20 araç bu etkinlik için hazır durumda ve sabırsızlıkla gününün gelmesini bekliyorlari işi icabı nete giremeyen ve netten buraları bulamayan arkadaşlarımızada anlayış göstermenizi rica ediyorum. birde sarıların-sülo offroad kayseri klübü başkanımızdır burada sizler için gerçekten çok emek harcanarak çalışan arkadaşlarımızın emekleri içinde teşekkür etmemiz gerekiyor. eger sizler için uygun organizasyon pınarbaşıda olsaydı emin olun bunu yapardı fakat durum elverişli olmadıgı için yer degişti. ama kamp alanına geldiginizde sizde göreceksiniz kampta yok yok inşallah hep birlikte nice offroadlara saygılarımla.

Mustafa kardeşime katılıyorum. Süper bir kamp olacağına eminim.

hayırlısı olur ınsallah

Gezi izlenim ve görsellerini aşağıda linki verilen yeni forum başlığı altında paylaşacağız.
Arkadaşlar, aşağıdaki Gezi paylaşım Link'inin kaybolmaması için bu foruma başka mesaj göndermezlerse seviniriz.
keyifli paylaşımlar ... :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57106.new

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri