Kayseri Off-Road Kulübü, Kuzeyden Güneye... Erciyes'te Safari (03 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,026
Ynt: Kayseri Off-Road Kulübü, Kuzeyden Güneye... Erciyes'te Safari (03 Ekim 2010)

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Mustafa kardeşim hayırdır .. hem İzmiri hemde aracı değiştirmiş gibi bir halin var ::smiley: :smiley:

Abi halen İzmir'deyim.
Bu araç öncekinin üzerine kuma olarak geldi, şimdilik iyi geçiniyorlar, duruma bakacağız. :D :D
Selamlar.

Etiketler
Ynt: Kayseri Off-Road Kulübü, Kuzeyden Güneye... Erciyes'te Safari (03 Ekim 2010)

çok harika bir gezi olldu inanın canımız çıkana kadar offroad yaptık yorulduk kaybolduk gps işe yaramaz oldu ama çok mutluyduk :D

P1070194.jpg

P1070204.jpg

P1070205.jpg

P1070209.jpg

P1070210.jpg

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Engin biliyorum tabii .. sen iyi olmana bak .. sezon yeni başlıyor :smiley:

evet sezon yeni açılıyor güzel gezilerimiz olacak inşallah

kaplumbagayı ezilmekten kurtarıyorum birde ona uçmayı ögretiyorum

P1070207.jpg

sarilarin_sulo' Alıntı:
Arkadaşlar görseller için teşekkürler.Benim her yerim ağrıyor sizde de ağrı vamı?
Okan başkanım,
bende ağrı sızı yokta .. bu gezi görsellerini gezenbilirde de yayınlamıyacaksak ben niye apar topar forum açtım .. ve elimdekileri telaşla sizlerle paylaşmaya uğraşıyorum anlamadım ..

kaplumbagayı kurtardım

P1070217.jpg

bendede agrı sızı yok size galloper tavsiye ederim ;D ;D

P1070228.jpg

sabah sıkı bir çorba ve arkasından geziye çıktık

Fotoğraf -0012.jpg

Fotoğraf -0013.jpg

Fotoğraf -0015.jpg

Fotoğraf -0016.jpg

resim yüklemede problem yaşıyorum :(

Fotoğraf -0017.jpg

Fotoğraf -0018.jpg

Fotoğraf -0019.jpg

Fotoğraf -0021.jpg

Fotoğraf -0020.jpg

cep telefonumun son resimleri digerlerini küçültüp göndermem gerekiyor yoksa gezenbilir kabul etmiyor. buda ayrı bir sıkıntı tabi

Fotoğraf -0029.jpg

Fotoğraf -0031.jpg

Fotoğraf -0033.jpg

Fotoğraf -0035.jpg

Fotoğraf -0038.jpg

takomistik' Alıntı:
cep telefonumun son resimleri digerlerini küçültüp göndermem gerekiyor yoksa gezenbilir kabul etmiyor. buda ayrı bir sıkıntı tabi
Yayinladıkların için tşk. Mustafa ... dilerim diğer arkadaşlarda senin kadar duyarlı olup paylaşmaktan zevk alırlar .. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri