takomistik
KAYOFF .. Kayseri Offroad Kulübü
Ynt: Kayseri'de Her Yıl Off-Road Turnuvası İçin Buluşalım (21 Mart 2010)
bekliyoruz
bekliyoruz

.com' Alıntı:Aslında Kayseri memleketimin dibi konuya bir nokta atışı da ben yapayım her ne kadar yarışlara katılmasamda izlemek yeni dostlar edinmek hoş olur
Taner bey kayseride gezmeyle bitmeyen ne manzaralar var benim amacım Kayserili tüm off road grubları birleştirip türkiye geneli bir organizasyon yapmak ben çoğu illere gittim anlatmakla bitmez. Ben istiyorumki off road lu gönüller tanışsın görüşsün.Turnuva bahanesayokan' Alıntı:kayseri merak ettiğim iller arasında aslında inşallah olur diyorum. İllede erciyes.....
işaretini at ve gel hep beraber olucaz kayseri dostlarımız hepsijan' Alıntı:bi işaret atalım
peşindeyiz nere götürürsen gitmeye hazır 3 araç var benimle birliktelandcı-38' Alıntı:Destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.Düşüncelerimiz her halde birkaç kayserili olarak katılıma destek verecek durumdayız.GELECEK ARKADAŞLARDANDA 1 VE 2 SECENEKLERDE İSTEK BEKLİYORUZ.1.si Hacılar erciyes, tarafından süt donduran yaylası. sarıgöl tarafındada araçlarla turnuva.Off road gönüllüleri gasteciler yerel tel emniyetten vs. 2.si 2 gündüz 1 gece direk erciyesten develi üzeri yahyalı kapuzbaşı şellalesi ve Aladağlar turu doğa,manzara,adranalin olacak yatılacak yer dere içi akarsu üstü ahşap evler.
not:ala dağlardaki tur taplam 500 km
kokteknik' Alıntı:peşindeyiz nere götürürsen gitmeye hazır 3 araç var benimle birlikte