Kayseri'de Her Yıl Off-Road Turnuvası İçin Buluşalım (21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan landcı-38 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,253

ÇOK OKUYANMI ÇOK GEZENMİ BİLİR

• Çok Gezen

Kullanılan: 17 85.0%
  • Çok Okuyan

Kullanılan: 2 10.0%
  • Gören de

Kullanılan: 2 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

Etiketler
Ynt: Kayseri'de Her Yıl Off-Road Turnuvası İçin Buluşalım (21 Mart 2010)

Aslında Kayseri memleketimin dibi konuya bir nokta atışı da ben yapayım her ne kadar yarışlara katılmasamda izlemek yeni dostlar edinmek hoş olur

.com' Alıntı:
Aslında Kayseri memleketimin dibi konuya bir nokta atışı da ben yapayım her ne kadar yarışlara katılmasamda izlemek yeni dostlar edinmek hoş olur

Beraber gideriz....

Gidelim usta şöyle keyifli keyifli dönüşte de bir kapadokya turu yapar alternatif bir yoldan da döneriz ;)

kayseri merak ettiğim iller arasında aslında inşallah olur diyorum. İllede erciyes.....

sayokan' Alıntı:
kayseri merak ettiğim iller arasında aslında inşallah olur diyorum. İllede erciyes.....
Taner bey kayseride gezmeyle bitmeyen ne manzaralar var benim amacım Kayserili tüm off road grubları birleştirip türkiye geneli bir organizasyon yapmak ben çoğu illere gittim anlatmakla bitmez. Ben istiyorumki off road lu gönüller tanışsın görüşsün.Turnuva bahane

Taner bey kayseride gezmeyle bitmeyen ne manzaralar var benim amacım Kayserili tüm off road grubları birleştirip türkiye geneli bir organizasyon yapmak ben çoğu illere gittim anlatmakla bitmez. Ben istiyorumki off road lu gönüller tanışsın görüşsün.Turnuva bahane
[/quote]

düşüncelerinizi benimsiyor ve cani gönülden katılıyorum inş. kayseride görüşüp tanışıp buluşmak nasıp olacaktır.
çalışmalarınızda başarılar dilerim.

bi işaret atalım

inşallah Bülent abi elimden geldiğince uğraşıcam gelmek için

Destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.Düşüncelerimiz her halde birkaç kayserili olarak katılıma destek verecek durumdayız.GELECEK ARKADAŞLARDANDA 1 VE 2 SECENEKLERDE İSTEK BEKLİYORUZ.1.si Hacılar erciyes, tarafından süt donduran yaylası. sarıgöl tarafındada araçlarla turnuva.Off road gönüllüleri gasteciler yerel tel emniyetten vs. 2.si 2 gündüz 1 gece direk erciyesten develi üzeri yahyalı kapuzbaşı şellalesi ve Aladağlar turu doğa,manzara,adranalin olacak yatılacak yer dere içi akarsu üstü ahşap evler.
not:ala dağlardaki tur taplam 500 km

ikiside uyar yap abi hangisini istersen

landcı-38' Alıntı:
Destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.Düşüncelerimiz her halde birkaç kayserili olarak katılıma destek verecek durumdayız.GELECEK ARKADAŞLARDANDA 1 VE 2 SECENEKLERDE İSTEK BEKLİYORUZ.1.si Hacılar erciyes, tarafından süt donduran yaylası. sarıgöl tarafındada araçlarla turnuva.Off road gönüllüleri gasteciler yerel tel emniyetten vs. 2.si 2 gündüz 1 gece direk erciyesten develi üzeri yahyalı kapuzbaşı şellalesi ve Aladağlar turu doğa,manzara,adranalin olacak yatılacak yer dere içi akarsu üstü ahşap evler.
not:ala dağlardaki tur taplam 500 km
peşindeyiz nere götürürsen gitmeye hazır 3 araç var benimle birlikte

kokteknik' Alıntı:
peşindeyiz nere götürürsen gitmeye hazır 3 araç var benimle birlikte

Başka birşey eklemiyorum abi . Selamlar...

sivas araç sayısı 4 (dört ) oldu
mustafa aslanın da bir ısuzu tropper projesi var inşallah onu da ekleyebiirsek 5 araç olucaz
selamlar bekir allah kolaylık versin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR