Kaz Dağlarında Şeker Bayramı Kampı (09-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isasoydan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,687
Ynt: Kaz Dağlarında Şeker Bayramı Kampı (09-12 Eylül 2010)

İsa merhaba, yaşadığınız üzücü olaylara rağmen güzel keyifli bir kamp yapmışsınız, Hızır Kamp adını değiştirdiyse, 2008 de yaşadığı olay nedeniyle yapmıştır bunu, neyse artık, bundan sonra güzel şeyler olsun daima.. Kamp fotoğrafları sadece bu kadar mı, tam 4 gün geçirdik diyorsun ama ;D Devamını bekliyoruz, özelden haber verdiğin için teşekkür ederim, senin kampının diğer konudan ayrılması gerekiyordu, bu arada onuda hallettim, ayrıca konu başlığı ile ilgili değiştirilmesi gerekenler varsa (olması doğal :smiley: ) bildirirsen ben yeniden düzenlerim :smiley:

İyi günler diliyorum, selamlar, sevgiler

Etiketler

Doğa sever dostlar merhaba ve paylaşımınız için teşekkürler.Kamp ve geziniz çok güzel size neşe katmış mutlaka büyük bir enerji depolaması olmuştur.Mükemmel bir doğa tabiat yeşili çok çok güzel darısı nice güzelliklere diyelim.SEVGİ ve SAYGILAR.

Çok güzel bir kamp ve gezi olmuş,
Kamp yeri ile ilgili yaşadığınız olumsuzluklara üzüldüm, ama arada çıkıyor işte böyle kişiler karşımıza,
Nice güzel kamplar yapmanız dileğiyle,

Evet çok güzeldi ve çok iyi geldi.
Özellikle kaz dağına gitmeyenlere öncelikli olarak tavsiye ederim.
Bu arada Hızır kamp adını değiştirmemiş halen aynı. Umarım bundan sonra daha dikkatli ve tedbirli olurlar.
Resimler tabiki bukadar değil hatta toplam 600 fotoğraf, 400 ü farklı kadrajlarda :smiley:

Anne ve Babası Öğretmen olan biri olarak böyle bir davranışla karşılaşmış olmanıza cidden çok üzüldüm..Gütme (!) olarak nitelendirmeyeyim ama öğretmenler emekli oldukları zaman hala o ilgiyi ve itaati bekliyorlar..Yaşamış olduğunuz olayda ise daha çok ticari kaygının getirdiği bir panik olmuş olabilir..Ama ne olursa olsun üslup bir öğretmene yakışmayacak kadar terbiyesizce ..

Geri kalan zamanı eğlenceli geçirmeniz ve bizimle paylaşmanız da ayrı güzel tabi...Teşekkür ederiz..

Cenk

sevgili isa; ben ve eşim darıdere mesire alanını sitemizden gezinti yaparken görüp şeker bayramında 9-12 eylül 2010 da gidelim dedik keşke başka alternatifleri araştırıp gidseydik, hiç olmazsa
başka gidecek arkadaşlar sıkıntı çekmez, elekt.yok- tuvaletler kötü -günübirlikci piknikciler kamcılardan daha itibarlı velhasıl biz ancak 2 gece dayandık oda ilk gün saat 8 olduğundan o yolu geri dönmek için göze alamadığımdan ilk mesajındaki yazdıklarına aynen katılıyorum arada kalan biri olarak sevgili isa birde ikinci kaldığınız yerin ulaşımını ve adres bilgilerini paylaşırsanız sevinirim
fotolar muteşem kahırdan biz foto-video çekimi yapmadan döndük. sevgi ile kalın salih...

Öğretmen olmasından ziyade insan olduğundan dolayı gerekli saygıyı gösterdik (her hususda), daha bize bişey demeden yukarda eşime " bırakın elinizdekileri hiç indirmeyin bırak bırak" diyerek ters bir üslupla konuşması bizleride bulunduğumuz orman içerisinde orman kanunlarına güdüyor buseferde :smiley: ama yinede neyse diyorsunuz ;)

Ama dediğiniz gibi herşeye rağmen en azından orada bir gece kalmış olmamız bile bize yetti diyebilirim.

Herkeze en azından bir gece dahi orada kalmayı göze almasını ve o güzellikleri yaşamasını şiddetle tavsiye ederim. :smiley:

nordic1903' Alıntı:
Anne ve Babası Öğretmen olan biri olarak böyle bir davranışla karşılaşmış olmanıza cidden çok üzüldüm..Gütme (!) olarak nitelendirmeyeyim ama öğretmenler emekli oldukları zaman hala o ilgiyi ve itaati bekliyorlar..Yaşamış olduğunuz olayda ise daha çok ticari kaygının getirdiği bir panik olmuş olabilir..Ama ne olursa olsun üslup bir öğretmene yakışmayacak kadar terbiyesizce ..

Geri kalan zamanı eğlenceli geçirmeniz ve bizimle paylaşmanız da ayrı güzel tabi...Teşekkür ederiz..

Cenk

İkinci kaldığımız yer Zeytinli mevkii Mehmetalanköyü Akaleos kampı (Hızır kampın yanı). Fakat burası güzel olmakla birlikde malesefki yeni açılmış olmasından dolayı henüz eksikleri çok var. Elektrik yok ve tuvaletler tek kabin ama fena değil. Ücretinide gitmeden önce öğrenmenizi ve pazarlık yapmanızı tavsiye ederim.
Ama Akaleosun bulunduğu mevki dediğim gibi birçok yere yakın olması çok iyi bir alternatif sunuyor.

salihy' Alıntı:
sevgili isa; ben ve eşim darıdere mesire alanını sitemizden gezinti yaparken görüp şeker bayramında 9-12 eylül 2010 da gidelim dedik keşke başka alternatifleri araştırıp gidseydik, hiç olmazsa
başka gidecek arkadaşlar sıkıntı çekmez, elekt.yok- tuvaletler kötü -günübirlikci piknikciler kamcılardan daha itibarlı velhasıl biz ancak 2 gece dayandık oda ilk gün saat 8 olduğundan o yolu geri dönmek için göze alamadığımdan ilk mesajındaki yazdıklarına aynen katılıyorum arada kalan biri olarak sevgili isa birde ikinci kaldığınız yerin ulaşımını ve adres bilgilerini paylaşırsanız sevinirim
fotolar muteşem kahırdan biz foto-video çekimi yapmadan döndük. sevgi ile kalın salih...

Tatili fırsat bilip şehir yaşamından kısa süreliğine de olsa uzaklaşmak güzel;ama yaşanılan olumsuzluklar da insanın canını sıkıyor.Günlük yaşamda hepimizin her yerde karşılaşabileceğimiz cinsten, sıradan olaylar. Herşeye rağmen doğa çok güzelmiş, paylaştığınız için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler ;D

isa bey ayrıntılar ve açıklamalar için çok teşekkurler.

Rica ederim, yakın zamanda googleearth da da konumla ilgili resimler ekliyeceğim.

isasoydan' Alıntı:

Çok güzel görünüyor gerçektende Kaz dağlarına en kısa sürede plan yapmak lazım verdiğiniz bilgilerde çok önemli ,

paylaşımınız için teşekkürler

Mehmet

Merhaba Arkadaşlar ,

29 - 31 Ekim 2010 tarihleri için Kaz Dağları etkinliğimize gelmeyi düşünür müsünüz.?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61533.new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler