Kaza Geçirmiş Bir Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,297

SERKANEFE

Zirve
Yer
Aydın
Allah Kazalardan korusun, araç çok büyük ihtimal taklalar atmış, Allah kazalardan belalardan korusun..

2_image_for_silan_2932553_800x600.jpg

3_image_for_silan_2932553_800x600.jpg

4_image_for_silan_2932553_800x600.jpg

5_image_for_silan_2932553_800x600.jpg

6_image_for_silan_2932553_800x600.jpg

7_image_for_silan_2932553_800x600.jpg

8_image_for_silan_2932553_800x600.jpg

9_image_for_silan_2932553_800x600.jpg

Etiketler
Ynt: Kaza Geçirmiş Bir Duster

Kaza fotoğraflarını görünce kötü oluyorum ben...
ALLAH kimseye yaşatmasın...

Neler olmuş bitmiş bilmiyorum.İnşaalllah cana bir şey gelmemiş.21 plaka d.bakır kırmızı toprakta yuvarlandığı belli.Dikatimi TÜP çekti..Asıl orası mühim.ya .....demek i olmamış.Allah kimseye yaşatmasın.

Bu da benimki (siyah) ve serviste gördüğüm bir başkası (beyaz). P.tesi yarım boya ile 150tl civarında tamir olacak. Salı verebilirlermiş. Araçlarda olan hasarları ve nasıl çözümlendiğini paylaşmak uygun olur mu acaba?

19052011009.jpg

18052011007.jpg

herkese merhaba, üstteki siyah arabadaki hasara çok benzer bir ezik var bizim çamurluktada. auto king 2 mini onarım hakkının da gideceğini söyleyerek 140 tl söyledi bize de. benim merak ettiğim auto kingteki tamirat aracın garantisi ile ilgili sorun teşkil eder mi. bu arada servise de göstereceğim ancak yorumu olan varsa da dinlemek isterim. tşkler

baron_lee' Alıntı:
herkese merhaba, üstteki siyah arabadaki hasara çok benzer bir ezik var bizim çamurluktada. auto king 2 mini onarım hakkının da gideceğini söyleyerek 140 tl söyledi bize de. benim merak ettiğim auto kingteki tamirat aracın garantisi ile ilgili sorun teşkil eder mi. bu arada servise de göstereceğim ancak yorumu olan varsa da dinlemek isterim. tşkler

Kasko'nun veya auto king'in tamiratları garantinize zarar vermez sevgili baron_lee ;) Daha önceki aracımda(fusion) ufak tefek kazalar olmuştu kaskonun veya autoking'in tamiratları garantimi bozmamıştı.

Servis harici kaporta tamiratı yapan firma araç üreticisi/servis standardında işlem yapabilir mi?

cem.321' Alıntı:
Servis harici kaporta tamiratı yapan firma araç üreticisi/servis standardında işlem yapabilir mi?

Yapabilir ama bunu nasıl anlayacaz ? asıl soru bu bence ;) serviste yapılan uygulamaların ileriye dönük garantisi olduğu da bir gerçek. Yani herhangi bir sorunda karşında bulacağın bir muhatap olmalı.

bence arabanın garantisi bitene kadar sevisten şaşmamalı..

ümiterkan' Alıntı:
Kasko'nun veya auto king'in tamiratları garantinize zarar vermez sevgili baron_lee ;) Daha önceki aracımda(fusion) ufak tefek kazalar olmuştu kaskonun veya autoking'in tamiratları garantimi bozmamıştı.

tşkler ümiterkan. aslında kaskoyu deldirmeme niyetindeyim. kaskoyu deldirmeden en mantıklı çözüm auto king gibi. ancak yine de servise de fiyat konusunda danışacağım. tahmini 250-300 tl fiyat çıkarırlar düşüncesindeyim. bu şekilde çıkarsa auto kingte yaptıracağım. iki yıl garanti diyor auto king. bu da sanırım boya uyuşmazlığı, boya atması v.s ile ilgili. son durumu buraya yine yazarım.
iyi haftasonları herkese , kazasız sürüşler :smiley:

baron_lee' Alıntı:
tşkler ümiterkan. aslında kaskoyu deldirmeme niyetindeyim. kaskoyu deldirmeden en mantıklı çözüm auto king gibi. ancak yine de servise de fiyat konusunda danışacağım. tahmini 250-300 tl fiyat çıkarırlar düşüncesindeyim. bu şekilde çıkarsa auto kingte yaptıracağım. iki yıl garanti diyor auto king. bu da sanırım boya uyuşmazlığı, boya atması v.s ile ilgili. son durumu buraya yine yazarım.
iyi haftasonları herkese , kazasız sürüşler :smiley:

Kaskoların her yıl belli miktarlık ufak tamirat için tanıdığı haklar var. Onu araştırın derim. Diyelim ki "300 tl'ye kadar kaskoyu deldirmeden tamirat yaptırabilirsin" gibi...

olguncandan' Alıntı:
Kaskoların her yıl belli miktarlık ufak tamirat için tanıdığı haklar var. Onu araştırın derim. Diyelim ki "300 tl'ye kadar kaskoyu deldirmeden tamirat yaptırabilirsin" gibi...
Teşekkürler olguncandan bey,

Kasko poliçesinde ''Mini onarım hizmeti-Dahildir'' diye bir ibare var ancak limitini göremedim. Yarın serviste soracağım.

cem.321' Alıntı:
Teşekkürler olguncandan bey,

Kasko poliçesinde ''Mini onarım hizmeti-Dahildir'' diye bir ibare var ancak limitini göremedim. Yarın serviste soracağım.

evet hocam benim anlatmak istediğim noktada tam olarak buydu. ancak hasar 10 cme kadar ise mini onarıma alıyorlar. benim hasrımın daha büyük oduğundan dolayı ücret ödeyeceğimi söylediler. boyama masrafımı iki mini onarım hakkı ile karşılayacaklarınnı , geri kalan doğrultma v.s işlemler için de 140 tl ödemem gerektiğini söylediler. normalde senede 4 ayrı parça için mini onarım yaptırabiliyorsunuz kaskodan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.