Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,057

Etiketler

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

Umut bende GOOD..M/TR VAR ANCAK KUM,KAYA ZEMİNDE PERFORMANS SÜPER....Ancak çamur performansından emindeğilim..Tamamen doluyor ve çamuru atmıyor...Kar denemedim...Yoğun çamurda nasıl lastikler...Yada başka fikri olan varsa...

6.jpg

asyavarhan' Alıntı:
Umut bende GOOD..M/TR VAR ANCAK KUM,KAYA ZEMİNDE PERFORMANS SÜPER....Ancak çamur performansından emindeğilim..Tamamen doluyor ve çamuru atmıyor...Kar denemedim...Yoğun çamurda nasıl lastikler...Yada başka fikri olan varsa...

İlk önce güzel bir gezi olmuş Fotoğraf da çok güzel elinize sağlık.

Wrangler çok kullandım Kar ve çamurda dört dörtlük değil ama yetersiz de diyemem. Benim aracımdaki oranlarlla çamur boşaltmama gibi bi sorun yaşamadım. Islak asfalt performansı kötü diyebilirim

Yavuzda çamurda pek sevmedi :smiley:

Teşekkürler,Ufuk
Asfalt konusunda aynı fikirdeyim..Hem uğultu hemde su birikintileri çok tehlikeli...

Umutçum ellerine sağlık,paylaşımlar için teşekkürler,tek kelimeyle mükemmel :D :D :D

34Hakan' Alıntı:
Umutçum ellerine sağlık,paylaşımlar için teşekkürler,tek kelimeyle mükemmel :D :D :D

Saoalsın abimm :smiley: Yalnız gezi tarihini yanlış yazmışım :smiley: Gece yarısı yükleyince fotoğrafları 14 yazıvermişim :D Rica etsek 13 olarak değişebilir mi gezinin tarihi...

umut has adamsın vesselam ne yapsan eline yakışıyor çok güzel bir gezi olmuş saçkavurmada harika gözüküyor

Kaz Dağlarını hep yazın görmüştüm ama kışı daha bir güzel geldi gözüme, fotoğraflar çok güzel, Kaz Dağlarına olan hayranlığım daha bir coştu bu kareleri görünce, teşekkür ederiz :smiley:

Tarih düzeltilmiştir :smiley:

sword7' Alıntı:
..... Yalnız gezi tarihini yanlış yazmışım :smiley: Gece yarısı yükleyince fotoğrafları 14 yazıvermişim :D Rica etsek 13 olarak değişebilir mi gezinin tarihi...

Ynt: Kazdağları Turumuz (14-12-2009)

ufukozkan' Alıntı:
İlk önce güzel bir gezi olmuş Fotoğraf da çok güzel elinize sağlık.

Wrangler çok kullandım Kar ve çamurda dört dörtlük değil ama yetersiz de diyemem. Benim aracımdaki oranlarlla çamur boşaltmama gibi bi sorun yaşamadım. Islak asfalt performansı kötü diyebilirim

Yavuzda çamurda pek sevmedi :smiley:

Ben de uzun süre çeşitli ölçülerini kullandım bu lastiğin. Islak asfalt performansı kötü çünkü MT sınıfı bir lastik. AT'ler bu konuda daha iyi performans veriyor. Arazide çok derin çamurda fazla iş yapmıyor. OK-144 dahi daha iyi. Yumuşak zeminde ve sığ çamurda oldukça başarılı. 235x 85 ölçüsü olan 15-20 cm ezilmemiş karda gayet başarılı. Ezilmiş karda sorunsuz. Kar 20cm den daha derin olursa çok zorlanıyorsunuz. Kuru asfalt performansından ve genel olarak lastiğin konforundan ise çok memnun kalmıştım. Zamanının %30'unu arazide, %70ını yolda geçirenlere ben kesinlikle tavsiye ederim.

Bu arada Umut resimler gerçekten güzel insanın orda olası geliyor.

ceranus' Alıntı:
Kaz Dağlarını hep yazın görmüştüm ama kışı daha bir güzel geldi gözüme, fotoğraflar çok güzel, Kaz Dağlarına olan hayranlığım daha bir coştu bu kareleri görünce, teşekkür ederiz :smiley:

Tarih düzeltilmiştir :smiley:

Teşekkür ederim, ayrıca tarihi düzelttiğiniz içinde teşekkür ederim :smiley: Kazdağları gerçekten inanılmaz, önümüze domuz sürüsü de çıktı karaca da, sayamayacağım bir o kadar da kuş çeşidiyle karşılaştık ama anlık olaylar olduğu için fotoğraflama şansım olmadı. Umarım Gezenbilir ailesi olarak Kazdağları'nı ziyaret edersiniz en kısa zamanda. Saygılar...

selam

harika bir gezi olmuş resimlerde harika.

selamlar

Devam...[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Resize of DSC07511.jpg

Resize of DSC07523.jpg

Resize of DSC07551.jpg

Resize of DSC07631.jpg

Resize of DSC07641.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR