Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,984
Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

Paylaşım için teşekkürler, gerçekten çok güzel fotolar :smiley:
Böyle bol karlı fotolar, biz izmirlileri çok etkiliyor (kar görgüsüzü olduğumuzdan) ;D

Kaz dağlarını hem baharda hem de güzün bol bol gezdik ama kışın karda da bir başka olmuş :eek:

Etiketler

erdalyaman' Alıntı:
Böyle bol karlı fotolar, biz izmirlileri çok etkiliyor (kar görgüsüzü olduğumuzdan) ;D

Kaz dağlarını hem baharda hem de güzün bol bol gezdik ama kışın karda da bir başka olmuş :eek:

Melih Abi'den rica etsek te kışın da bir tur düzenlese ne iyi olur :smiley:

erdalyaman' Alıntı:

Evet Erdal bey al bende de o kadar biz Güneylilerde öyle kar gördüğümüzde uzaylı görmüş gibi durup baka kalıyoruz.

maşşallah defender in hakkını veriyorsunuz...fotolar çok güzel...karda tekerlek izi olmayan yolda gitmek çok zevklidir her halde. defender e diyecek sözüm yok zaten beyaz renk çok yakışmış çok masum görünüyor...

okitay' Alıntı:
maşşallah defender in hakkını veriyorsunuz...fotolar çok güzel...karda tekerlek izi olmayan yolda gitmek çok zevklidir her halde. defender e diyecek sözüm yok zaten beyaz renk çok yakışmış çok masum görünüyor...

Teşekkür ederim, karda defender kullanmak gerçekten çok keyifli, yaptığımız masrafın hakkını veriyor bize nazar değmesin...

başlığı yeni farlettım ellerınıze saglık cok guzel gezı olmus... Gercekten bizim kazdağları ayrı bir cennet....

Size bir sorum olacaktı; BF lastiklerden sorun yaşadınızmı (sorun derken zorlanma yasadınızmı karda ılerlerken) bu yogun karda? Ayrıca Sanırım karlar daha sertlesmemıstı yanı buza donememıstı değilmi bu gezınızde?(sorma sebebim aynı lastıkten bızde taktık kar ve buzdakı performansı acısından)

Ayrıca 'bi Dakka' usta işinin ehlidir motoru güzel koymuş anlaşılan ;)

Teşekkürler saygılar...

mu7y' Alıntı:
başlığı yeni farlettım ellerınıze saglık cok guzel gezı olmus... Gercekten bizim kazdağları ayrı bir cennet....

Size bir sorum olacaktı; BF lastiklerden sorun yaşadınızmı (sorun derken zorlanma yasadınızmı karda ılerlerken) bu yogun karda? Ayrıca Sanırım karlar daha sertlesmemıstı yanı buza donememıstı değilmi bu gezınızde?(sorma sebebim aynı lastıkten bızde taktık kar ve buzdakı performansı acısından)

Ayrıca 'bi Dakka' usta işinin ehlidir motoru güzel koymuş anlaşılan ;)

Teşekkürler saygılar...

Teşekkür ederim, Kazdağları gerçekten müthiş... Biz araçta 6 kişiydik ve Bf lastiklerle hiç bir sorun yaşamadım, kimi yerler buzdu ama hatrı sayılır cinsten değil, özellikle bazı yerlerde karın altında derin çamurlar vardı sorunsuz geçtik. Hatırı sayılır buzda nasıl bir performans verir net bir fikrim yok ama.
Bi dakka ustam işlerini temiz yapıyor ama bu daha önce hiç karşılaşmadığı bir işti, benim tariflerimle yerine koyuldu motor yalan olmasın :smiley: Allah bu siteden ve emeği geçenlerden, fikir verenlerden razı olsun...

sword7' Alıntı:
Teşekkür ederim, Kazdağları gerçekten müthiş... Biz araçta 6 kişiydik ve Bf lastiklerle hiç bir sorun yaşamadım, kimi yerler buzdu ama hatrı sayılır cinsten değil, özellikle bazı yerlerde karın altında derin çamurlar vardı sorunsuz geçtik. Hatırı sayılır buzda nasıl bir performans verir net bir fikrim yok ama.
Bi dakka ustam işlerini temiz yapıyor ama bu daha önce hiç karşılaşmadığı bir işti, benim tariflerimle yerine koyuldu motor yalan olmasın :smiley: Allah bu siteden ve emeği geçenlerden, fikir verenlerden razı olsun...

Dogru haklısınız yanlıs ve biraz eksik yazmısım benim hatam.. ama işine dikkat eden değerli bir ustamızdır zaten en doğru seçim olmuş o sanayide..
Tesekkurler saygılar :smiley:)

mu7y' Alıntı:
Dogru haklısınız yanlıs ve biraz eksik yazmısım benim hatam.. ama işine dikkat eden değerli bir ustamızdır zaten en doğru seçim olmuş o sanayide..
Tesekkurler saygılar :smiley:)

SAygılar :D

Anılarım canlandı Çok güzel gezi olmuş . 5 - 6 sene evvel Kalkım tarafından tek arac ile Sarıkız zirve oradanda Edremite inmiştim ;) .... gerçekten yaz ve kışı ayrı güzeldir. Yangın gözetleme kulesi hangi kule acaba ?

aozturk' Alıntı:
Anılarım canlandı Çok güzel gezi olmuş . 5 - 6 sene evvel Kalkım tarafından tek arac ile Sarıkız zirve oradanda Edremite inmiştim ;) .... gerçekten yaz ve kışı ayrı güzeldir. Yangın gözetleme kulesi hangi kule acaba ?

Tekrar bekleriz bu taraflara, Kule'nin adı Taşbaşı Yangın Gözetleme kulesi, oldukça eski bir yapıya sahip ve manzarası çok güzel...

selamlar..
resimlere keyifle baktım, aralarında kartpostal olacak güzellikte olanlar var..
en çok da zirveden çekilmiş sisli tepeleri beğendim..
aracınız da çok güzel, allah nazarlardan saklasın..
güzel gezileriniz daimi olsun..
saygılar

O kulelerden en çok hoşuma gideni adını yanlış hatırlamıyorsam Tavşan Oynağı idi. Ormanın resmen çatısını üstten görüyorsun. Ormancılar 1 aydır insan görmemişler biz kapısına kadar araç ile gidince çok şaşırdılar , orada demlenen çay - peynir ve karpuzun tadını unutmak mümkün değil.

Defender pek fiyakalıymış,
Jantların bunda katkısı büyük.
Maşallah!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR