<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 163665" data-quote="diogenes53" data-source="post: 1456742"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1456742"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1456742">diogenes53' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
tabiki buraya yazmadan önce googlede arattım siteyi didik ettim sayfasına mesaj falan da attım ama cevap alamadığım için buraya yazma ihtiyacı duydum bir de bazı özel sorularım olduğu için<br />
işletmesi sürekli bir mafyatik baskı içerisinde derken ne demek istediniz onu biraz açar mısınız ?<br />
bir de öğrenciyiz yani orda belirli bir ücret ödemeden kalamaz mıyız. ve kaldık diyelim ücret dahilinde sadece sabah ve akşam yemeği gösteriliyor yani öğle vakti yemek çıkmıyor mu ya da ek ücretle mi öğle yemeği yiyebiliyoruz. bir de bar tarzı biryer var sanırım ordaki içkiler standart fiyatlandırma mı fiyatlar ve markalar aynı mı bunları da ayrıca öğrenmek isterim
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Ben 4-5 yıl önce gitmiştim en son ve işletmesi değişmişti, baskı dediğim sabah bangır bangır türkçe pop çalan insanların artık işlettiğiydi. Mafyatik dediğim bu aslında. Böyle karlı işlere salça olur bir şekilde ele geçirir, işletirler. Anlayışları da malum ortada olduğundan cennet köşelerinin içine ederler durumu anlayamadıklarından. Orası için de öyle söylentiler dolaşıyordu. Yani elektrik hattı çekildiyse, sürekli müzik açılıyorsa, yumurta topuk garson tipler dolaşıyorsa keyif vermez. <br />
Bir aralar böyle yerlerde hep olduğu gibi hizmet karşılığında konaklama parası almıyorlar yada yarısını alıyorlardı hizmetin ne olduğuyla ilgili olarak. Yani yarım gün hizmet yarım konaklama parası yada tam gün hizmet, bedava konaklama gibi.<br />
Öğlen hatırladığım kadarıyla kendi imkanlarınızla yiyorsunuz, bunu hesaplı nasıl yaparsınız bilmiyorum. Büskivi ile geçiştirip akşam yenilebilir.<br />
Rock bar denilen kayalara yapılmış bir mekan var. Gece eğlence oluyor orada ve fiyatları da en son standart fiyatlardı.<br />
Bir de orada kelebek para diye kendi paraları var, onları satın alıp alış verişi onunla yapıyordunuz.<br />
Yeni gitmiş yada geçen sene gitmiş biri bu bahsettiğim kaygıları yaşamamışsa sizi daha iyi aydınlatabilir. Benim bilgilerim dediğim gibi 5 sene öncesinden.</div>