KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aracı aldım standart hali ile duruyor . Bir programa katılacak hazırlıklarımda yoktu. Ev ahalisininde kendi proğramı olduğunu duyunca erkek evlatla gezeyim lastikleri toprak görsün dedim . Gps de olmayınca dedim.Kemerburgaza dogru bir uzanayım.Amaç Lopez çayırına bir bakayım dı ama kısmet galiba Bolluca göllerine gittim. Galiba )
Kemerburgazın içine girdim öyle yol boyunca aktım BP ararken sağdan orman içi yollarına Eyüp belediyesi piknik alanına doğru saptım sonra orman içine benim ve aracımın haddini aşmayacak bir yıl bulayım derken bu tabela il karşılaştım. Daldım.
Burası ya açılacak yada açılmış bir süre ara vermiş revize oluyor kimsecikleri görmedim.
Camışlar öküzler ve inekler le dolu mera göl manzaraları. geçtiğim yerlerin %99u yüksek bir otomobilde geçebilirdi belki ama ben lastik basmadık yerlere büyük risk almadan girmeye kararlıydım. bir oraya bir buraya gazladım muradıma erdim . bir ara kendimi kovboy gibi hissettim hatta bir ara yolumu bile kapattılar.
Ynt: Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)
Kemerburgaz'dan yeni açılan Kırklareli, Saray tabelalarının gösterdiği otoyola girerseniz kısa bir süre sonra Odayeri, Ağaçlı tabelalarından sağa dönerek gidebilirsiniz