Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercumentoflas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,042

Etiketler
Ynt: Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)

tarif ettiğim gibi benim gidişim biraz simultane oldu. eyüp belediyesi piknik alanından aşağı devam edip mauntrain tabelasından daldım yol götürdü.
 

Ynt: Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)

sanırım gittiginiz yerin bolluca olmadıgı duzeltilmiş.. Agaclı denmiş ama bu konudada yanılıyorsunuz.. orası kemerbugaza baglı cıfte alan yada cıftalan koyudur... yoluda kemerburgaza gırdıgınızde gokturk yolunda shell benzıcının karsısındakı yola gırıp 3 4 km sonra orman mudurlugune gelınce yolun sol tarafından tabelayı takıp ederek gıdılebılır... yada parkorman cıvarlarında nesetsuyu yada nesesuyu tam hatırlayamadım oradan gırdıgınz zamanda pıknık alanlarını gecınce dedıgım orman ısletmesıne varabılır oradanda devam edebılırsınız... arkadasın mountraın dıye resmını cektıgı yer yolun ortasındadır fakat devam ederseniz koy 8km sonradır ıcınde gorulecek hıcbırsey yoktur.. bakkal falanda olmasına ramen genelde yerınde degıldır:smiley:
Fakat etrafında ıkıncı dunya savasından berı komur cıkartıldıgı ıcın bol bol golet vardır 8 sene kadar once ıclerıne cesıtlı balıklar atmıs olan babam sayesinde balık avlamak gıbı hobisi olanlar eglenebilir.. denıze kısırkayaya ve odayeri kirazlı gıbı koylere sahılden varma ımkanınız olur ve yolları offroad modundadır.. zaten buralarda yollar kamyonların gunde cok sayıda sefer yapması ve altyapısızlıktan genelde cok kotudur.. sımdıden ııyı eglenceler
 

Ynt: Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)

düzeltme ve bilgiler için teşekkürler.neticede güzel ve ulaşması kolay bir bölge.
 

Ynt: Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)

kesınlıkle katılıyorum yakın olması avantaj... eger ılgılenırsenız
mountraıne sapmadan ılerleyın bır sure sonra sagda komur ocagı ısletmesını (kantar) goreceksınız orada bır yol asagı dogru gıder sol tarafa giden yalnız.. oradan devam edersenızde kucuk goletlerı gectıgınızde bır cesme goreceksınız cesmenın oradan gırdıgınızdede denıze dogru eglencelı cayırlar ve yollar var
genelde kamyoncular kucuk tepecıklerle kapatıyor ama asması cokta zor degiil... ben bu haftasonu gidecegim belki duruma bakar ona gore daha detaylı bılgıde verebılırım..
 



Ynt: Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)

çok keyifli bir gezi olmuştur eminim bende 2-3 günde bir ordaki hayvanları kontrol için gidiyorum keyifli oluyor.
 

Ynt: Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)

Bir dönem sıkça gittiğim bir bölge,resimler için teşekkürler...Kısa zamanda ziyaret şart oldu,Göktürk köyünden turşu alıp ormana dalmalı rakı peynir eşliğinde ne güzeldir şimdi oaranın havaları... ;)
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,439
Mesajlar
1,517,967
Kayıtlı Üye Sayımız
172,092
Kaydolan Son Üyemiz
yigityigitcelik@gmai

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst