Ynt: Kemerburgaz'da Ağır ve Zor Parkurları Geziyoruz (27 Aralık 2009)
Sizi ve makinaları gerçekten çok tebrik ediyorum tek kelime ile muhteşem . Bir sonrakine gelmek isterim ama sanıyorum araçsız gelmemi istersiniz ;D ;D Olsun onada varım ;D
Çok güzel ve zorlu bir gezi olmuş, neden tam donanımlı araçlar dediğiniz anlaşılıyor
Bu arada Ahmet Bey Suadiye'de duran araç sizin araç mı? Eğer öyleyse komşuymuşuz
BOSCH' Alıntı:
Çok güzel ve zorlu bir gezi olmuş, neden tam donanımlı araçlar dediğiniz anlaşılıyor
Bu arada Ahmet Bey Suadiye'de duran araç sizin araç mı? Eğer öyleyse komşuymuşuz
Suat abim resimler harika abicim ,mustafa abiyi ve adnan abiyide görmek çok güzel ,birde diğer resimde serkan'ı görünce hemen bizim darlık gezisi geldi aklıma bizde hatırlarsanız darlıkda batmıştık abi.valla süper bir gezi olmuş resimlerde harika abicim emeğinize ve ellerinize sağlık.
Resimler güzel.. suat abi, "kılavuzu karga olanın burnu çamurdan çıkamazmış" grubun önünde deli Adnan abi varsa olacağı buydu.. ben onunla bir kere şile ormanına girdim, aracımın çizilmedik ve kırılmadık tek noktası kalmadı,ama sorunsuz ve kalmadan çıkabildiğimede şükür ediyorum.. bugün hala hayatta isem, tecrübelerim ve azimim sayesinde.. bir daha.... tövbe...
zaten kendiside çabuk hastalanıyor,ihtiyarlıktan olsa gerek, burada da çok suda kaldığına göre şimdiden acil şifalar dileyeyim..
sevgiler
Suat abi tecrübeleriniz ve fotoğraf karelerinde bizlere yaşattığınız bu güzel görsel şöleniniz için çok teşekkür ediyorum. Maşallah araçlar mükemmel sizler en mükemmelsiniz.Yüreğinize sağlık kesenize bereket.
Serdar AĞDAŞ