KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kenan Çarpışantürk'le Off- -Road Kumbaba (12 Ekim 2008)
yazışmalarınızı hewesle okudum reis28 sizin araca zaten hayrandım hemde çok ladayıgözümde ilah yaptın. darmunyan senin aracın resminide görünce iyice gaza geldim. yaptığın değişiklikleri garaj bölümüne reis28 abimin yaptığı gibi detaylı biyazarsan 3 haç 2 umre sevaba girersin bu arada bendede 94 vitara kit tampon vs. war ama aracımı bugün satma karar aldım bi fiesta şehir için bi lada azıtmak için almaya yemin ettim.
gökalp beklerim ne zaman istersen gel avcılarda yan yolda lada bayisinin elinde gelip gecerken görüyorum bir niva var arac sanırım 95 veya 96 uzaktan fena durmuyor
Esenyurt'taki keşfettiği parkuru için "şöyle bir 150 basalım, maksat motor açılsın!" diyor zaten.
Bir ara Niva ile de yarıştığını ama her yarışta bir tanesini hurdaya çıkardığını kendisi de söylüyordu..
yaşı we kullanıma bağlı olarak motor hasarları ve takır tukur ses bıktırdı bide üstüne polis çewirmeleri son nokta oldu
tipten abartısız sadece arazi amaçlı bi lada yapıcam
alpreklam' Alıntı:
yaşı we kullanıma bağlı olarak motor hasarları ve takır tukur ses bıktırdı bide üstüne polis çewirmeleri son nokta oldu
tipten abartısız sadece arazi amaçlı bi lada yapıcam