Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercanaslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,718
Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım...

Seyit, senin willys zamanında yani yontma taş devrinde merkezi kilit keşfedilmişmiydi :smiley:

Ekli dosyalar

• 006.jpg
    006.jpg
    31.3 KB · Görüntüleme: 284

Bunlardan 4 ve 5 nolu resimdekiler motor bölümünde diğerleri içeride ve torpido üzerinde olacak.Motor bölümünde olanların ıslanma vs gibi durumlara dirençli olması gerekiyor. ölçüler ise;
Resim 1= ( Uzunluk zaten orada da görülüyor) 17 cm civarı
Resim 2= 7x5 Cm
Resim 3= 7x5 Cm
Resim 4= 9x3 Cm
Resim 5= 10x4 Cm
Resim 7= 8x3,5 Cm
Resim 8= 8x7Cm
Kırmızı ve sarı fon üzerine olanlardan birer örnek yapıp buraya yüklerseniz memnun olurum.

Hem motorda hem torpido üzerindekilerin kalıcı olabilmesi için kaliteli folyo üzerine laserjet printerle basılması gerekiyor. Benim Inkjet ile bastıklarım silindi gitti. Laserjet'le yazılanlar da gaz-benzin temizliğine dayanmıyor.

Ben printer ile değilde sergrafici yada ofsetçide bastırmayı düşünüyorum

Kolay gelsin. Ebay'da jeep sticker diye arama yaparsan çok güzel uygulamalar var. Ben aşağıdakileri kargo dahil 8 dolara almıştım.
Üstteki ikili olarak satılıyor. Yan çamurluktaki Jeep kabartmasının sağ altına yapıştırmak içiinmiş ama ben ön cam sağ üste yapıştırdım. Diğeri de arka yan camda.

$_1.JPG

$(KGrHqFHJEgFGpP4!2McBRtl89380w~~60_35.JPG

Buggy' Alıntı:
Evet ama bunun kargosu pahalıydı :smiley: Buralarda orijinalden anlayacak bir Seyit olmadığı için sıkıntı yok :smiley:
Ercan arkadaş için yükledim,belki yapmak ister diye.Hava filtresi üzerinde.

Emin senin '79 cilalı jeep devrinde emisyon işi biraz eksikmiş sanırım. ;D

1979-Non-Catalyst.JPG

1980-Catalyst.JPG

Gemi konşimentosunda US EPA emisyon değerlerine uygunluğu yazıyor ama ilk sahibi köyde katalist bulamadığı için ilk egzos borusu değişiminde konverteri söküp atmış. Hatta beyin bozuldu diye elektronik ateşlemeyi de platinliye çevirmiş. Ben de ilk acemilikte hepsini platinli olarak yenilemiştim. Garip jaklı kabloları görünce biraz araştırıp elektronik ateşlemeye ait olduğunu buldum ve kolayca elektronik ateşlemeye geçtim. Cillop gibi platinli sistem de sıfır yedekleriyle beraber elimde kaldı.

Bunlar süper olmuş.Islanmaya karşı dayanıklı şekilde de olurlarsa verdiğim ölçülerde bir sonraki adım için mesajınızı beklerim.
Kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR