Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercanaslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,718
Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım...

Bu gün ozalitçiye gidip kendim için birkaç çıkartma baskıya verdim bakalım. Böyle işler için kaliteli bir folyo kullandıklarını söylediler. Bakalım deneyip göreceğiz. Suya kesinlikle dayanıklı olduğunu ama kimyasal ile temizlenince ne tepki verir bilmiyorum dedi oradaki arkadaş.

Ayrıca bu günki yaptıklarımıda eklyeyeyim :smiley:

......

Untitled-17.png

Ercan bey ticari olarak düşünmüyorsanız gezenbilir sticker nın çözünürlüğü yüksek fotoğrafını mail atanilmeniz mümkün mü? Aslında forum yönetiminin bize bu konuda Yardımcı olması gerek ama hiç bir yerde bulamadım maalesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kadar uğraştım ve uğraşıyorum. Aslında çıkartmaları ufakda olsa üzerine kar ekleyerek isteyenlere göndermeyi düşünüyorum yanlış anlamazsanız.

Estafurullah tabiki hakkınız. O zaman en kısa sürede şu sticker şu ölçüde şu fiyat diye açıklarsanız iyi olur. Yanlız sizden ricam baskı yapılacak folyo ve baskı makinsı kaliteli olsun ki sticker 2 günde çıkmasın ya da solmasın. Bekliyoruz...

En kısa sürede inşallah. Fiyatına göre en iyisi olsun diye bi kaç yerle görüştüm bi yerde karar kıldım.

Mesela bu kaput yazıları bi ihtiyaç birçok cj de orjinal yazılar yok, benimki dahil ;)

Sonucu ve yapacağınız açıklamayı bekliyoruz.Belki bir hesap yapıp söz gelimi cm kare üzerinden veya en/boy üzerinden rakam belirlerseniz örneği ortada olmayan herhangi diğer sticker için de fiyatlandırma daha kolay ve standart olur.Burada sadece yazı olanlarla içerisinde resim-şekil olanlar arasında bir ayrım ve sınıflama yapılabilir.
Ücretli olmasıda Emin hocanın dediği gibi gayet yerinde.Hic ihtiyacı olmayanların bile sıraya girmesinin önüne geçecektir.

ercan bey merhaba gezenbilir çıkartmalarından bir türlü bulamıyorum...ücretini ödemek karşılığı ile bana bir iki yollayabilirseniz çok ama çok sevinirim

metal ufak plakalar uzerine de yapabilirsen super olur.daha saglam olur bi yere yapistirdigimizda daha orjinal durur bence

Aleminyum plakaya baskı tek tek işlerde çok maliyetli olur diye düşünüyorum

ercanaslan' Alıntı:
Aleminyum plakaya baskı tek tek işlerde çok maliyetli olur diye düşünüyorum

Maliyet bir yana boya metal üzerinde folyoda olduğu gibi kalıcı olmuyor. Üzerinde jeep yazısı ve resmi var diye iki katı fiyatla aldığım zippo çakmak bir yıl dayanmadı. Ya kumlama ile veya preste kabartma olarak yapılması lazım. Discovery kanallarının birinde chopper modifikasyonu yapanlar mıknatıslı levhadan şablon kesip kumlama ile krom üzerine çok güzel şekiller hazırlamışlardı. Kumlama makinem olmadığı için 8 bar basınçta pütür tabancası ile denedim ama tükürür gibi kum attı, olmadı.

metalin boyasi ayridir bence.radyatorun ustundeki tarz bi plakadan bahsediorum ben maliyetli olacagi kesin faha uzun omurlu daha orjinal durur.tabi bu benim fikrim.bende zamaninda sticker yaptirmistim ama isi fazla oldugundan burustu ya malzeme kotuydu yada yanlis bi malzeme kullandik.sari olan burustu.digerleride yikandikca boyasi sokuldu

ImageUploadedByTapatalk1403050045.097168.jpg

ImageUploadedByTapatalk1403050089.229659.jpg

ImageUploadedByTapatalk1403050080.033935.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR