keşke ruslar kaçırsaydıda bunlar olmasaydı.malesef olmadı on tekerlerin işlemi tamam fakat arka olmadı yaptık ama kullanışlı olmadı hepinizden özür dilerim sevincimiz yarıda kaldı
Göktuğ beye katılıyorum.Bilgi birikimi veyapılan çalışma boşa gitmeyecektir.
Ön tekerleklerde kulanılabilmesi dahi başlı başına bir bir başarıdır bence.Emeklerinize sağlık, selamlar...
yuxexes' Alıntı:
keşke ruslar kaçırsaydıda bunlar olmasaydı.malesef olmadı on tekerlerin işlemi tamam fakat arka olmadı yaptık ama kullanışlı olmadı hepinizden özür dilerim sevincimiz yarıda kaldı
Ne özrü hocam , ancak tebrk etmemiz lazım . Ön için bile olsa büyük başarı ve hizmet olacaktır . Olmaz demeyin , kazandığınız birikim mutlka fayda sağlayacaktır ama bugün ama yarın ...
vermiş olduğunuz teselliler için tsk ederim şimdi kafayı bozdum yavru şanzımana ayrı bir dişli mekanizmasıyla gucunu katlamak bu da olmazsa artık ladayı hakedene veririm kafamada sıkar giderim
Bence de tebrik etmekten başka söyleyecek birşey yok.Uyguladığınız sistemin ön difransiyelde çalışıyor olması arka diferansiyelde de çalışacağının işaretidir. Hepimize zaman zaman olur birşeyin üstüne çok gittiğimizde gözümüzün önündekini göremeyiz. Biraz ara verip ön dif. ve Lada'nınızın keyfini çıkarmak yararlı olabilir.Bakarsınız bir ilham gelir
SELAM ARKADAŞLAR BEN KARAMEKE YANİ ORHAN UŞAKLIGİL BAHSETMİŞ OLDUĞUNUZ NİVA NIN KİLİTLİ DİFRANSİYELİ HAKKINDA Bİ GELİŞME VARMI VARSA NE DURUMDA BU KONUDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM
BENİMDE BİR KİLİTLİ DİFRANSİYELE İHTİYACIM VAR BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR VE BAŞARILAR ŞİMDİLİK
GSM 0533 3545386
yani hevesiniz kaçmasın ama ben araçtan başka birşey göremiyorum icat dediğiniz olayın en azından projesi olur veya araca takılı vaziyette fotoğraflandırılır yani bende icat ettim neye yarar görmedikten sonra.