Çoğumuz kendi camperini kendisi yapmak istiyor ama aramızda çekme karavanını da kendisi yapmak isteyenler olabilir diye resimleriyle yapım aşamalarını ekliyorum.
Sn.yasiko yine güzel bir paylaşımda bulunmuşsunuz.Daha önceki yıllarda UKK forumlarında bir kaç kişi kendi çekme karavanlarının imalatına geçmişlerdi. İkisi sonuçlandırırken bir tanesi forumda yazmayı bıraktığı için akibeti belli olmadı. Çekme ka ravanda hafiflik ve denge faktörü çok önemli olduğu için gerçek anlamda bilgi-beceri ister, bu işe kalkışacak kişinin iki kere düşünmesi gerekir.
Paylaşımınız için teşekkürler...
Yine mesleki bir titizlik ve özenle yorumlamışsınız. Ben teşekkür ederim.
Amacım kendi karavanını yapmak isteyen arkadaşlara görsel kaynak sağlayarak, özendirmek ve destelemekti. Teknik konularda yetkin olmayanların yardım almadan bu işe girişmelerini ben de önermem.
Ahmet bey amacınızı ben de biliyorum ve bu çabalarıızı sagıyla izliyorum. Benim yazma amacımsa bu işi tam bilmeyenleri bildiklerimiz konusunda aydınlaabilmek. Bu vesileyle konunun altını bir kez daha çizmiş olduk. Katkılarınız için teşekkür eder devamını dileriz...
Galiba en başta kendimi tam olarak ifade edemedim ve tarafınızdan yanlış anlaşıldım. Çalışma benim değil. Kendi karavanını kendisi yapmak isteyen arkadaşlara yol göstermesi için başka bir kişinin gerçekleştirip yayınladığı siteden alıntı yaparak fotoğraflarını koydum.