İnsel, işte herkesi farklı kılan, sihirli söz bu...Eğer bu söz olmasaydı, hepimiz aynı takımı tutardık...insel' Alıntı:Herkesin şartları ve dolayisiyla tercihi farklı
atiladi' Alıntı:Melih seni dinledik, eski çalışmayı bir defa daha revize edip son kararımızı verdik, imalatın projesi aşağıdaki gibi olacak...
mayıstosböce' Alıntı:bana 17 m3 te bile tuvalet kabini koymak hiç işime gelmez,aracın içinde her yeri bölen bir kabin,gözüme hiç hoş gelmiyor.
gezmen' Alıntı:Bülent'in son olarak dile getirdiği bu konu, epeyce karavancı tarafından dile getiriliyor mu ne?.. :![]()
Cavid Sezen
mayıstosböce' Alıntı:bana 17 m3 te bile tuvalet kabini koymak hiç işime gelmez,aracın içinde her yeri bölen bir kabin,gözüme hiç hoş gelmiyor.
gezmen' Alıntı:Bülent'in son olarak dile getirdiği bu konu, epeyce karavancı tarafından dile getiriliyor mu ne?.. :![]()
Cavid Sezen
buralpdi' Alıntı:ben tamamen karşıyım, eğer imkanlar müsade ediyorsa, özelliklede bayanlar için ayrı kabinli wc+duş karavanda mutlaka olmalı, neden olmalı rahat gezebilmek için![]()