Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 471
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Atilla bey yeni aracınız hayırlı olsun görünüşü çok temiz yaza yetişir inşallah

Gitarcı kurtaran saygılar .

Etiketler

Teşekkür ederim, ban göre 1 haziranda karavan bitmiş olacak...

Piknik karavanini sevmem. Piknik karavancisi ise degilim. Heryıl birbuçuk ay karavanda iki yavru ile yaşamazdik yoksa. Bunun pek onunla ilgisi yok. Herkesin şartları ve dolayisiyla tercihi farklı demeli. Kolay gelsin.

Atilla abi bir plan önerisi de benden gelsin mi?
Oturma grubu tek sandıklı baza ve arkaya dönen iki ön koltukla 4 kişilik olur, gece yatma pozisyonunda tek kişilik yatağa döner. Arkada tek kişilik yüksek bir yatak enlemesine yerleştirilir. Altı boydan bagaj olur, her şey sığdırılır. Bunlar için sanırım ölçüler yeterli olur. Ne dersiniz?

insel' Alıntı:
Herkesin şartları ve dolayisiyla tercihi farklı
İnsel, işte herkesi farklı kılan, sihirli söz bu...Eğer bu söz olmasaydı, hepimiz aynı takımı tutardık...

Haşmet, Belki araç 12m3 olsaydı dediğin uygulama olabilirdi ama 10m3 için pek uygun deyil....Zaten bizim için önemli olanda rahat uyumakdansa, rahat oturmak..En önemlisi ise, olmazsa olmaz WC....

Atilla bey hayırlı olsun. aracınız gercekten süper görünüyor, yeni çalışmanızda başarılar diler kazasız belasız bitirmenizi temenni ederim.

atiladi' Alıntı:
Melih seni dinledik, eski çalışmayı bir defa daha revize edip son kararımızı verdik, imalatın projesi aşağıdaki gibi olacak...

Bu bence de çok daha şık olmuş.

Tuvalet ve zodiac için olmazsa olmaz diye bakıldığında bende bu şıkkı daha çok beğendim.Beğeniler bu yönde,bana 17 m3 te bile tuvalet kabini koymak hiç işime gelmez,aracın içinde her yeri bölen bir kabin,gözüme hiç hoş gelmiyor.Zamanı geldiğinde Atilla hocam gibi değişmezlerin değiştiğinde yapacak birşey yok sistem budur.

mayıstosböce' Alıntı:
bana 17 m3 te bile tuvalet kabini koymak hiç işime gelmez,aracın içinde her yeri bölen bir kabin,gözüme hiç hoş gelmiyor.

Bülent'in son olarak dile getirdiği bu konu, epeyce karavancı tarafından dile getiriliyor mu ne?.. ::smiley:

Cavid Sezen

Atilla abi. Hayırlı olsun. Güzel bir karavan maratonu seyredeğize benziyor. Takipteyim. Selamlar.

gezmen' Alıntı:
Bülent'in son olarak dile getirdiği bu konu, epeyce karavancı tarafından dile getiriliyor mu ne?.. ::smiley:

Cavid Sezen

ben tamamen karşıyım, eğer imkanlar müsade ediyorsa, özelliklede bayanlar için ayrı kabinli wc+duş karavanda mutlaka olmalı, neden olmalı rahat gezebilmek için ;)

Herkese merhaba . benim kişisel beğenim bu proje üzerinde oldu . zira iki tane yaşam alanı sunuyor . örneğin , yol arkadaşınız ,eşiniz sevgiliniz vs uyurken siz yaşam alanında yani masa başında rahatlıkla çalışabilir işlerinizi halledebilir bilgisayarınızda çalışabilirsiniz.

sabah erken kalktığınızda eşiniz uyurken ona sürpriz bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz.

birde yatak odasına girişe sürgülü yada katlanır plastik kapı koyulduğu taktirde misafir bile ağırlanabilir. çocu[SIZE=78%]klu aileler için çok uygun . kafamda kendi karavanımla ilgili şekiller oluşmaya başladı.[/SIZE]
[SIZE=78%]proje görselleri için teşekkür ederiz Atilla bey .[/SIZE]
[SIZE=78%]kolay gelsin .[/SIZE]

NEW-10m3-Ducatom-Adria.gif

Ahmet bey aracınız hayırlı olsun başarılar dilerim.

mayıstosböce' Alıntı:
bana 17 m3 te bile tuvalet kabini koymak hiç işime gelmez,aracın içinde her yeri bölen bir kabin,gözüme hiç hoş gelmiyor.

gezmen' Alıntı:

Cavid Sezen

buralpdi' Alıntı:
ben tamamen karşıyım, eğer imkanlar müsade ediyorsa, özelliklede bayanlar için ayrı kabinli wc+duş karavanda mutlaka olmalı, neden olmalı rahat gezebilmek için ;)

Duş ve özellikle de tuvalete karşı olmayı kastetmedim; Bülent'i de öyle anladım, niyetini kendi yazarsa anlarız. Dikkat çekilen, beğenilmeyen, duş-tuvalet kabininin aracı ikiye bölmesi. ;) Buna nasıl bir çözüm bulunur; belki biri, Gordiyon'un düğümünü çözer?... :D

Cavid Sezen

Cavid hocam ben aracın bölünmesinden dolayı wc olmamalı diye algıladım,
o yüzden yorumumu yaptım :D
selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri