KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Yeni ruhsatin hayırlı olsun. Bu arada Çıralı,yi ozlediysen
Çıralı'da gece, ay, mehtap, sahildeki dalga sesi, yanan odun citirtisi, çırçır böceği sesi ve uzaktaki yanartaşın atesi, sizce daha ne olsun.
sağolasın çok çabuk geçti ama güzel bir tatil oldu
berkcantp' Alıntı:
Yeni ruhsatin hayırlı olsun. Bu arada Çıralı,yi ozlediysen
Çıralı'da gece, ay, mehtap, sahildeki dalga sesi, yanan odun citirtisi, çırçır böceği sesi ve uzaktaki yanartaşın atesi, sizce daha ne olsun.
Kemal bey geçmiş sayfalarda bahsetmiştik gözünüzden kaçmış sanırım, sorun araç cinsi N1 olmasıydı, ruhsat değişirken karavan olduğu için sınıfınında M1 olması gerekiyordu, projeden sonra ruhsatı mecburen N1 aldık çünki maltepe trafik şube ısrarla doğru ruhsat verdik pozisyonundaydı, hatalarını kabul etmiyorlardı (halen bile etmiyorlar ;D) TUV şart koşunca değiştirmek zorunda kaldılar,
şükür bu sorunda iki sene sonra halledilmiş oldu,
selamlar
Levent kardeşim mrb hem geçmiş bayramın mübarek olsun hemde yeni ruhsatın hayırlı olsun.
darısı bana bende mayıs ayında n 1 den m1 geçeceğim inşallah kolay atlatırız.
selam ve sayğılar.
hakki_akgul' Alıntı:
Levent kardeşim mrb hem geçmiş bayramın mübarek olsun hemde yeni ruhsatın hayırlı olsun.
selam ve sayğılar.
Hakkı bey sizinde bayramınız kutlu olsun, çok teşekkürler, TUV değişiklik için trafik şubeye yazı verebiliyor talep ederseniz, ben istedim ve bu yazı ile şubeye gittim,
sorunsuz halledersiniz inşaallah eğer problem olursa bizler ruhsat değişikliği için iyi bir örneğiz, hertürlü yardımcı olmaya çalışırız,
Sivas'a bol selam
hakki_akgul' Alıntı:
selam ve sayğılar.