Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gozdemed Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 149
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,432
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

Bu gün, önce profil barlar, sonra paneller tavana montajlandı, paneller altına isabet eden tavan havalandırmasının açılmasına uygun yükseklikte montajlandı ve kablolar regülatöre bağlanınca, panel yüzeyinden şarz gelmeye başladı...
Sonra barlardaki özel hazırlanmış yuvalara, önce tente sonra tente muhafazası ve tente ön bacakları montajlandı....
Ardında temizsu kullanım deposuna dolum ağzı montajlandı...karavana motorsiklet bağlandığı zaman motorun denge bağlaması için arka sol kapıya bağlantı denge kızağı montajlandı..
Son olarakda tavanda montajlı iki adet tavan havalandırmasının bozulmuş mastikleri yenilendi...
Böylece programladığımız şekilde karavanın yaza hazırlık işi bitmiş oldu...

20130319 161606


20130319 161612


20130319 141401


20130319 161657
 

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

Atilla bey, sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.İşi bilen kişi ile yapılan iş insanı hiç yormuyor.Karavanı teslim ettikten ikigün sonra bu şekilde eksiksiz bulmak beni çok sevindirdi.Ellerine sağlık.Karavan dünyasında Yusuf kardeşimden sonra Atilla beyden de böyle bir destek bulmam beni mutlu etti.Karavan kardeşliği bu olsa gerek.Aktif emekli olduğumdan zaman fakiriyim ayrıca bu kişiler kadar teknik bilgim yok.Tün yardımlarından dolayı kendilerine huzurlarınızda teşekkür ederim.

Ömer Aktaş

Not:Forumdaki sayfamı uzun zamandır takip edemedim.Bu arada bana yazı yazan bazı kişilerin sorularını cevaplayamadım.Ancak gördüğün kadarıyla Yusuf kardeşin cevaplandırmış.Bu durumdan dolayı özür dilrim.
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

Ömer hocam, hayırlı olsun, bundan sonra ki gezileriniz daha hoş olacağa benziyor,
Atilla ustanın da eline sağlık.
 

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

Ömer abi yeni takılan ekstra cihazlar hayırlı olsun,şimdi eksiksiz bir karavan oldu bundan sonra seyehatlerde daha rahat edeceksin,Atilla ustanında eline sağlık.
 



Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

oohh hayat size güzel valla allah güle güle kullanmayı nasip etsin allah nasip ederse yakında bende karavancılar arasında yerimi alıcam bendebu araçları tercih edicem ama lavabo olayını göremedim yoksa gözümdenmi kaçtı
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,448
Mesajlar
1,518,093
Kayıtlı Üye Sayımız
172,103
Kaydolan Son Üyemiz
tolgacevik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst