KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)
Arkadaşlar Ömer abinin deposunu sonunda bitirebildim ve montajını yaptım bağlantılarıda tamam,ayrıca ankastre ocak bağlantılarıda tamam onuda hallettim ve kullanıma hazır.
Ömer abi karavanınızı sağlık içinde iyi gezilerde kullanın, güzel bir eser ortaya çıkmış,
Yusuf kardeşimizde ducato karavanda master yapmaya başladı.Ayrıca kutluyorum.
İlk durak Antalya Kumluca Çavuş köyü (Adrasan) Gelidonya pansiyonu önündeki dere boyunda çınar ağaçlarının altı oldu.Beş gün burada konakladık.İnanmazsınız o tarihlerde akşan karavanda uzerimize yorgan çektik.Bu köye 1987 yılından beri gelmekteyim,bu nedenle oldukça fazla dostumuz var.Küçük bir koyu olan bakir bir sahil köyü.
Marmarisden sonra sahilden Şirinceye kadar transit geldik.Şirince şirin bir köy.Turizmi erken öğrenen köylerden.Seçuk'un yakınında yüksekte bir rum köyü.Şarabı,zeytinyağı ünlü.Ayrıca köydeki evlerin mimarileri çok özel.
Sıra Eski foçaya geldi.Eski Foça karavancılar için cennet diyebilirim.Şehir merkezinde sahilde belediyenin sosyal tesisinin yanında otoparkıda var,ücretsiz.onü deniz .İlk fırsatta tekrar gitmeyi istiyorum.
Aracınızı sağlıkla, nice gezilerde, gönlünüzce güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.Eklediğiniz fotoğrafların birinde kapısında dışarıya bakıyorsunuz. O fotoğraftaki yüz ifadeniz bana çok şey anlatıyor,en başta memnuniyetinizi.
Aracınızı istediğiniz gibi yapmışsınızdır umarım bence dış resimleriyle harika olmuş bizler gibi bu işe yeni başlayacaklara güzel bir örnek. İlk gezinizide payşaştığınız için teşekkürler ve yeni aracınızla sağlık ve mutluluk içerisinde kazasız belasız nice geziler dileğimle.