Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 208,229

Etiketler

2012 Mayıs-Haziran-Temmuz Atındaki Karadeniz Gezimiz

SAM 3130


9 Sezai MACTe ait Gl Kenarnda Resturantdan G


Glova ncesi Mardinli Aileler 4


SAM 3302


SAM 3143
 


Öğretmenim bende katılıyorum bir insan,da doğa aşkı varsa bilirim,ki o insan Dost,Arkadaş,Yoldaş,dır..
 



Aka' Alıntı:
Eeee, hayırlı uğurlu olsun, her türlü yardıma hazırım.
quote]
Kemal Bey iyi akşamlar. Yarın Bursaya ihtiyaçlar için "karavan"Bursaya gidiyorum.Elektrik konusunda Kemal Bey dediler bende geldim. Kablolar,panolar ölçüm aletleri lambalar prizler v.s. her ne ise siz anlarsınız.Selamlar.
 

merhaba öncelikle hayırlı olsun ve kolaylıklar diliyorum. Gezinizde bir şey dikkatimi çekti. 3. resimde arkada UNHCR
BM Mülteciler Yüksek Komiserliği'ne ait ve genelde mülteci kamplarına kurulan çadırdan var :smiley: Nereden buldular acaba :smiley:

Saygılar
Özgür
 

""Elektrik konusunda Kemal Bey dediler bende geldim.""
Yalandır hocam inanmayın siz onlara..
 


Sevgili Özgür,Ben öğretmen olduğum için ilgi alanım çocuklar.Kars Horasan yolunda çocukları görünce yanlarına gittim.Bize çay ikram ettiler.Mardin yöresinden Roman kardeşlerimiz.Suriye'den gelen mültecilerden almış olabilirler.Dedimya benim uğraşı alanım Çocuklar.Enderin Sevgilerimle. Adil.

Glova ncesi Mardinli Aileler 6


Glova ncesi Mardinli Aileler 7
 



İşte Karavanımızın Maketi. Plandaki değişiklik: Yatak 130x190, Duşun yanındaki dolap kalktı. Duş 85x110, Sedir 55x80, Masa 60x85, Sedir 55x80, Mutfak dolbı 45x120, Buz dolabı 55x50, Gardolap 50x45 oldu.

IVECO 15m3
 

Yükseklikler : Mutfak tezgahı yükseklik 87 cm, Buz dolabı 30+60=90 cm, Gardolap 185 cm, Yatak, yatakla beraber 90 cm, Duş 185 cm, Sedir 50 cm, Masa 75 cm,
 

Maketler çok şeker. Daha güzel anlatan bir şey görmedim. Ellerinize sağlık.

Yatak yanındaki dolabı tamamen kaldırmak yerine yatağın belki bir karış üzerine çıkacak şekilde alçak bir dolap yapmanızı önerebilir miyim. Böylece hem mekanı daraltma hissi vermez, hem de yatarken üzerine ilaç, kitap, vs. bir şeyler koyabilirsiniz. Bir de yatağın ayakucu yerien başucunun bulunduğu taraftaki dolabı alçaltırsanız yatarken daha ferah hissedersiniz.
 

Maket çalışması güzel olmuş; kuşkusuz çok işlevsel. (Olanağı varsa, araç içinde gerçek çalışma da yapılmalı bence) :smiley: Panelvanın yan duvar eğimi, yaklaşık olarak da olsa verilebilirse, tadından yenmeyecek hani!... ;)

Hocam, 15 m3 (ya da 15,6 m3, tam bilmiyorum) bir panelvandan dönüşecek kamperde, giysi dolaplarını (gardırop) ihmal etmeyin derim. Yalnız, ferahlık sağlama adına, başucu yanındaki dolabı alçak tutun bence. (B.Kemal Hoca'ma katılıyorum)

Bu büyüklükteki bir kamper, hemen her türlü gereksinmeyi karşılayabilmeli... ;)

Bu arada, sıkı bir gezgin ve kampçı olduğunuzu fotoğraflardan anlıyoruz; son fotoğraflar da güzel..

Kolay gelsin. :smiley:
Cavid Sezen
 

Bu maket olayı enteresan bir yöntem, daha önce hiç aklıma gelmemişti. tek kare foto ile herşeyi görebiliyoruz neredeyse.

Bu arada size bir mail gönderdim..
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,440
Mesajlar
1,517,978
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst