Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 208,247

Etiketler

mabirsen' Alıntı:
Hayırlı olsun. Maket olayı çok güzel. Bir öğretmen konuyu ancak bu kadar güzel anlatabilirdi. Selamlar.
Teşekkür ediyorum.Bu akşam son eleştirileride gözönüne aldıktan sonra maketimizin son şeklini yayınlayacağız.Yayınlayacağız diyorum ,her çizgide eşimle beraberiz.Bu karavan bundan sonra ki yaşamımızda ortak evimiz olacak.Yediyıl önce beraberce bir yaşam çizgisi belirlemiştik.Onun içinde karavan düşünce olarak bile yokken ,üç gencin böyle güzel sözleri içimize yer etti.Ve kendimizi sizin gibi doğa severlerin yanıbaşında buluverdik.Beraberce karavanlı günlerin hayaliyle, buluşmak üzere.Sevgiler Birgün bu iki gence rastlarsınız diye bir resim gönderiyorum.
 

adil bey proje konusunda sanırım sonuca yaklaştınız maket düşüncenize en yakın olanı herhal güzelde olmuş ellerinize sağlık projenize fikir bazında katkıda bulunmak istiyorum fikrim şu yatağın görüş alanını açık tutmak istiyodunuz makette gördüğüm kadarıyla he iki taraftanda kapatmışınız sağtarafdaki elbise dalabının boyunu kısltın 110 cm enini 100 e çıkarıp ordaki buzdolabını evyenin altına koyarsanız görüş alanınız açılmış olur ve inanın çok rahat edersiniz benim karavanım 11.5 m3 buna ramen yatakların görüş alanını tamamıyla açık bırakmata çalıştım aracımın kısa olmasına ramen ğören ve inceleyen kimselerden olumlu tepkiler aldım eşinizin sağlık durumunuda ğöz önünde bulundurduğunuz da bence önerdiğim değişiklik daha güzel olur diye düşünüyorum . kolaygelsin
 

Bizi karavan dünyasına gönderen Yasin, Mete ve Atike'ye en derin sevgilerimizle.

SAM 3349
 



Arabamızın üzerine " İKİNCİ BAHAR" olarak isim yazmak istiyoruz. Yedi yıl önce olduğu gibi, yeni bir yaşamın başlangıcı... Bu konuda önerilerinizi bekliyoruz.

SAM 4291
 

Arkadaşlar acemilik zor iş. Eski sayfalardan bazı resimleri silmek istiyorum ama nereden silindiğini bulamadım. Yardımcı olur musunuz.
 


Adil05' Alıntı:
Arkadaşlar acemilik zor iş. Eski sayfalardan bazı resimleri silmek istiyorum ama nereden silindiğini bulamadım. Yardımcı olur musunuz.


Silmek istediğiniz fotografların altındaki no'ları yazarsanız silme işlemini yaparım. Atmış olduğunuz mesaj ve fotolarınızı 12 saat
süre içinde sizde silebilirsiniz. 12 saat sonunda mesaj ve fotolar kamulaştırılır :D

Selamlar
 




Önerileriniz doğrultusunda karavanımızın en son şeklinin maketini hazırladık. Şimdi yüklüyoruz. Bu şekil kesin kararımızdır. Artık değişiklik yapmayacağız. Bütün arkadaşlara önerileri için teşekkür ediyoruz. Arabamızın dışına da düğün davatiyemizdeki "İKİNCİ BAHAR" amblemini yazdırmayı düşünüyoruz.

SAM 4352
 


Adil05' Alıntı:
Önerileriniz doğrultusunda karavanımızın en son şeklinin maketini hazırladık. Şimdi yüklüyoruz. Bu şekil kesin kararımızdır. Artık değişiklik yapmayacağız. Bütün arkadaşlara önerileri için teşekkür ediyoruz. Arabamızın dışına da düğün davatiyemizdeki "İKİNCİ BAHAR" amblemini yazdırmayı düşünüyoruz.

Artık değişiklik yapmayacağız.

Koridor genişliği kaç cm oldu?
 

tatlı su, atık su ve akülerin yeri nerelerdir, ( akülerin her biri 100A= 33kg )
 

adil bey olması gereken buydu işte çok harika olmuş ferah geniş bir görüş alnı umarım imalat aşamasında herşey istediğinizgibi olur kolaygelsin
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,517,991
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst