Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,025
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,415
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (aka)

adil05' Alıntı:
banyonun Tabanını Zamanında Terazide Yapmazsan,sonunda Uyduruk İşlerle Uğraşırsın Elbet!

öğretmenim, Laf Aramızda Kalsın Bu Yazı İle, Sanki Hiç Karavanla Gezmemişsin Gibi Bir Fikre Kapılıyorum Nedense, Hele Bir Gezmeye Başla O Zaman Ne Demek İstediğimi Anlarsın..

Etiketler

melihbozkurt' Alıntı:
banyo Tabanligi Guzel Olmus Elinize Saglik. Sadece Merakimdan Soruyorum. Bu Sekilde Kabarmadan, Dayanabilecek Mi? Bir Sekilde Aceba Uzerini Fiber Kaplasaniz Yada Firinlanip, Emprenye Falan Yapilsa Daha Uzun Yillar Dayanir.

melih Bey, Okaliptüs'ü Bu Sebepten Araştırmıştım, Fakat Bulamadım, Buna Pinotex Atmayı Düşünüyorum, Ne Kadar Koruyacak Bilmiyorum, Hazır Plastik Tabanlıklarda Mevcut Ama Benim Ölçülere Uymuyor. Ve Çok Çirkinler.

aka' Alıntı:
melih Bey, Okaliptüs'ü Bu Sebepten Araştırmıştım, Fakat Bulamadım, Buna Pinotex Atmayı Düşünüyorum, Ne Kadar Koruyacak Bilmiyorum, Hazır Plastik Tabanlıklarda Mevcut Ama Benim Ölçülere Uymuyor. Ve Çok Çirkinler.

Kemal Usta Hiçbirşey Sürmeden Kullan, En Az 5sene Gider, Sonra Yenisini Yaparsın,
depo Ve Tabanlığını Güle Güle Kullan, Güzel Oldular,
selamlar

buralpdi' Alıntı:
kemal Usta Hiçbirşey Sürmeden Kullan, En Az 5sene Gider, Sonra Yenisini Yaparsın,
selamlar

mesaj Alınmıştır, Teşekkür..

buralpdi' Alıntı:
kemal Usta Hiçbirşey Sürmeden Kullan, En Az 5sene Gider, Sonra Yenisini Yaparsın,
selamlar

biraz Ağır Olabilir Ama, Yenisi Yapılacaksa Meşe Ağacı (okaliptus Bulunamadığında)uygun Olur Bence.
çam Suyu Emdiği İçin, Ağırlığı Artacaktır.
fırınlama,ahşap Koruyucu Ve Ya Emprenye Etmek Geçici Kısa Süreli Çözümdür.

airboat' Alıntı:
biraz Ağır Olabilir Ama, Yenisi Yapılacaksa Meşe Ağacı (okaliptus Bulunamadığında)uygun Olur Bence.

seyfettin Hocam Çam Ağacı Ne Kadar Ağır Olabilir Ki,
meşe Çam'dan Daha Ağırdır,
çam'ın İçindeki Çıralı Bölgeler Suyu Emmez Ama Meşe Tümüyle Suyu Emer,
çam Suyu Hemen Atar Ama Meşe Kolay Kurumaz,

selamlar

airboat' Alıntı:
su İle İç İçe Olacaksa Kesinlikle Acı Suyu Alınmış(dilinmiş Çıtalar Suyun İçinde Bir Hafta Beklemeli) Kestane Ağacı Olmalı.meşede Olabilir Ama Kestane Daha İyi.çam Ve Benzeri Ağaçlarolmaz.sevgiler.

aka' Alıntı:
öğretmenim, Laf Aramızda Kalsın Bu Yazı İle, Sanki Hiç Karavanla Gezmemişsin Gibi Bir Fikre Kapılıyorum Nedense, Hele Bir Gezmeye Başla O Zaman Ne Demek İstediğimi Anlarsın..
canım Kardeşim Mecazi Anlamda Olduğunu Anlamalaydın.şaka.karavanın Bulunduğu Yere Göre Duş Tabanı Da Sağa Sola Veya Öne Arkaya Eğimli Olabilir.en Güzeli Seyfettin Hocamın Dediği Taşıtı Olduğu Yerde (uzun Süre Kalınacaksa)terazilemek.senin Yaptığın Da Çözüm Ama Boyası Akıtılmış Kestane.boyamaya Gerek Yok.ama En Az Dilinmiş Çıtalar Suyun İçinde Beklemeli.sevgiler.

Bu Konuda Bende Şöyle Bir Şey Söyliyeyim. Çam Elbette Kolay Bulunur Ve Ekonomik Bir Seçenek. Ancak Sanırım Konunun Bunca Uzamasının Nedeni Sizin Bu Banyo Altlığını Gerçekten Güzel Yapmış Olmanız. Kimse Onun Başına Bir Şey Gelsin İstemiyor, Ben De Dahil :smiley: Samimiyim...
bauhouse'da Fırınlanmış Kereste Satılıyor. Sanırım Tik Ağacı Da Bulunabiliyordu. Ben Bahçe De Kullanmak İçin Üç Beş Sene Önce İlgilenmiştim. Belki Biraz Ekonomiklikten Uzaklaşırdı Ama Kalıcı Olurdu.
bununla Beraber Eğer Çam Da Olsa Burulmadan, Formunu Bozmadan 5 Sene Gidiyorsa, Ki Anlamam Levent Bey Söylüyorsa Doğrudur, Zaten Mesele Bitmiştir... Bize Kalan "iyi Günlerde Kullanın" Demek Sanırım. :smiley: :smiley: :smiley:
alpaslan

Yazımdaki Tüm Kelime Başlangıçlarındaki Harfler, Büyük Harfe Dönüşüyor, Nedenini Çözemedim... ???
ancak Yukarıdaki Yazılarda Da Durum Aynı. Benmi Bilgisayarımda Böyle Görüyorum, Yoksa Siteden Mi Kaynaklanıyor Acaba Bu Sorun? ??? ??? ???

Eger Levent Abinin Dedigi Gibi 5 Sene Giderse, Ki Kendisi Bu İsin Ustasi Olduguna Gore Dogrudur, Bence Kullanin Gitsin. Sonra Yenisini Yaparsiniz. Zaten 5 Senede Ondan Sikilirsiniz. :smiley:

not: Bende Yazdigimda Kelimelerin Bas Harfleri Otomatik Buyuyor. Sanirim Siteden Kaynakli Bir Sorun Var.

bariscim' Alıntı:
yazımdaki Tüm Kelime Başlangıçlarındaki Harfler, Büyük Harfe Dönüşüyor, Nedenini Çözemedim... ???
ancak Yukarıdaki Yazılarda Da Durum Aynı. Benmi Bilgisayarımda Böyle Görüyorum, Yoksa Siteden Mi Kaynaklanıyor Acaba Bu Sorun? ??? ??? ???

tamamını Büyük Harfle Yazsanız Bile Küçük Harf Oluyor:her Kelimenin Baş Harfi De Büyük Oluyor.
tüm Yazdıklarım Büyük Harftir:

airboat' Alıntı:
tamamını Büyük Harfle Yazsanız Bile Küçük Harf Oluyor:her Kelimenin Baş Harfi De Büyük Oluyor.
tüm Yazdıklarım Büyük Harftir:
üzülme Sayın Abim.türk Dil Kurumuna Benzedi.çok Da Güzel Oldu.düşünmeden Yazmak Dahada Güzel.sevgilerle Kalın.her Sözcük Özel Oldu.noktadan Sonra Ki Hariç.

Neyse, Her Halükarda 1-2 Saat İçinde Yenisi Yapılabilir, Fikirler İçin Teşekkürler,

eee Artık Sayın Melih Bozkurt'un Bilişimden Doğan Yazı Hatasını Düzeltmekte Sayın Levent Güngör'e Kalıyor.

Bu Yazıyı Sadece Denemek İsteyenlere Örnek Olması İçin Yazıyorum.

polyester İşini Kaptığımı Düşünerek Üst Dolap Kapaklarını Yenilemeye Başladım, Eski Kapakları İki Parça Halinde Yaptığımdan Yan Yana Kapandıklarında Yüzeyler Arası Bazı Noktalarda Yarım Santim Kadar Seviye Hatası Vardı ( Kalıptan Dolayı ) , Önden Bakıldığında Düzgün Görünsede Yandan Bakıldığında Ufak Tefek Çıkıntılar Göze Çarpıyordu.
bu Sefer 4 Kapağıda Yekpare Yapıp Sonradan Dilimlemeye Karar Verdim, Önce 4 Dolabıda Kapatacak Kadar Ctp Parça Kestim, Bir Yüzeyini İyice Zımpara Yapıp Dolapların Alt Ve Üst Çenelerinden Çıta İle Tutturdum Ve Üzerine 1 Kat Elyaf Attım. Kuruyunca Sertliğine Bakıp Gerekirse 1 Kat Daha Atabilirim, En Son Üzeri Papel Kaplama İle Kaplanacak.

DSCN5750c.jpg

DSCN5753c.jpg

DSCN5754c.jpg

DSCN5755c.jpg

DSCN5756c.jpg

Şimdi Kuruması Bekleniyor.

DSCN5759c.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.