Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)
toffy' Alıntı:
Erhan Bey hoşgeldiniz.Güzel bir gezi olmuş.Sisam hakkında hep düşüncelerim vardı artık rahatlıkla o tarafa geçtiğimde gidebiliceğimi düşünüyorum.Doğanbey'deki balık lokantasında çupra veya levrek farketmez çok lezzetlidir bildiğim kadarıyla bölgenin tercih edilen kefalleri de oralardan çıkmaktadır.Kalamaki (Dilek Yarımadası Milliparkı)'nin benim için yeri her zaman farklıdır.
Hoşbulduk Gökhan bey ; dediğiniz gibi Doğanbey harika açıkçası bende zorlayarak ulaştım aslında yasak bölge olduğunu vede JAndarma kontrolunda oldugunu biliyordum ama niyetim Doğanbeyden girip Karasudan çıkmaktı

ancak jandarma karakolunu görünce stopladık ... Gerçi 4x4 araç olupta izin istenilirse müsaade ediyorlarmış önümüzdeki senelerde deneriz.
Bu vesileyle söylemem gerekirki Dilek yarımadasına en yakın Samos limanı Phytogoras yada matematik mucidi Pisagorun yeri. Burası adaya 1 deniz mili mesafede vede yasak falan değil bizim milli park neden yasaktır anlayabilmiş değilim ; hatta karşı tarafın halkı Türk sahil güvenliğini takip edip devriye bittikten sonra atlayıp motora gelip millli parkın bakir sularında denize bile giriyormuş yunanlılar

)) buda çok ilgimi çeken komik bir durum açıkçası.
Sisamı hararetle tavsiye ederim ., bilvesile belirtmek isterimki benim en önemli seyahat kriterim maliyetler vede özellikle bu ada çok ucuz herhalde krizden ötürü fiyatlar iyice düşmüş çünkü limanı büyük cruise gemilerini alacak büyüklükte değil bu yüzden kitle turist çekemiyor , neticesinde ada halkı karşı sahilden gelen turistlere yani bizlere çok muhtaçlar bu nedenle Türklere çok iyi davranıyorlar. Ucuz fiyatları birkaç örnekle noktalayım :- Günlük araba kirası (2010 model) 30 euro , scooter 15 euro , kişibaşı cafede yemek 5-10 euro , kişibaşı taverna full yemek 15-20 euro (uzo dahil) , kişibaşı hotel 20 euro , herhalde pansiyon ucuz hotel vs 10 euro yada bulunur, benzin 1.5 e/litre.
Sonra döndük geldik milliparktaki Karasu plajına vede orda ihaleyle yeni açılan cafede 2 çöpşiş 2 ayran 1 bira

67 .-tl yada 35 euro şok şok şok ....................
Durum budur Gökhan kardeş şimdiden iyi yolculuklar dilerim.