<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="omnitemporal" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
omnitemporal' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
ankarda murat oto döşemeden açılınca yatak olan oto koltuk almayı düşünüyorum,benim araç city van ,arka sıra koltuğu çıkarayım diyorum,en arkaya almayı düşündüğüm açılınca yatak olan 3lü koltuk,sürgülü kapı tarafına dönerli tek koltuk,sol önede evye-ocak ,tezgah altı buzdolabi girecek etejer yaptırayım marangoza diyorum,muayeneye giderken yatak olan koltuğu çıkarıp, orjinal arka koltuğu takıp,etejerin üst kapağını kapatıp yük gibi göstereyim ,hiç karavan ruhsatı almayayım dedim ama bilmemeki nasıl olur
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Çok iyi olur. Her şeyi sök-tak şeklinde yaparsanız mükemmel olur. Koltuk-muayene işine gelince...İVEDİK'te TÜVTÜRK'e yakın bir döşemeci dostum var.Oraya uğradığımda bazı araç sahiplerinin günlük (Muayene için) koltuk takdırdıklarını görüyordum.Kira bedelinin hediyesi de 50 TL idi...Benim aracım da 5+1 şeklinde.Ancak 1+1 şeklinde kullanıyorum.Muayenelerde arkaya üçlüyü,öne ise tekliyi söküp ikiliyi takıyorum;canım çıkıyor.Bir de bu malzemenin muhafazası yok mu,illallah dedim...Neyse, bir ay içinde 4+1'e düşürebilirsem sadece arka üçlüyü muhafaza edeceğim.<br />
NOT : Muayenede emniyet kemerlerini bile inceliyorlar.Onları bile hurdacıdan temin etmiştim.Ama,benden önceki sahibi , aracı 5+1 (Projelendirip ruhsata işletmiş) olarak kullanmasına rağmen arka koltuklar için emniyet kemeri yoktu.Üstelik bu hâlde iki (2007 ve 2008 yılında ) defa muayeneye girmiş...</div>