Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan uyg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,094
Ynt: Kılıçlı - Bozhane - Karakiraz Gezisi (22 Kasım 2009)

??? ??? ??? ??? ??? ???

adsız5.jpg

Etiketler

özer bey biraz bilerek oldu benim için, barış kardeşime söyledim geçen hafta çok hafifti asfaltta gezer gibi oldu biraz zorlayalımmı dedim?? güzel olacağını söyledi + ismail abimizin traktörü var birazda ona güvendik aslında....

Hasan arkadaşım, başta sen ve İsmail Arkadaş olmak üzere, organizasyonda emeği geçen, katılan, mesaj ile destek verip paylaşımda bulunan herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Parkur seçimi konusunda yazdıklarıma sakın alınma, ben çok beğendim. Hatta en çok ben beğendim. Aracımı limitlerde kullanma ve hiç bir yerde takılmama zevkini birlikte yaşadım.
Bu vesileyle hatırlatmak isterim ki çekilmeyen tek araç benimkiydi ;D

beni'de unutmayın özer bey bende çekilmedim ;D ;D ;D ;D ;D ;D bu arada at lastikte sizin lastiklerin farkınıda görmüş oldum her at at değil... bendekiler yokohoma go12 ama sizinkiler kesinlikle çok farklı

hasan uyg' Alıntı:
beni'de unutmayın özer bey bende çekilmedim ;D ;D ;D ;D ;D ;D bu arada at lastikte sizin lastiklerin farkınıda görmüş oldum her at at değil... bendekiler yokohoma go12 ama sizinkiler kesinlikle çok farklı

İsterseniz sizin çekilmeniz veya çekilmemeniz konusuna hiç girmeyelim :D :D :D :D Elimde görüntü yok ama, şahitler var.

Diğer konuya gelince ; "Her A/T sahibine göre kişner" Hasan arkadaşım, bi de ayrıca " A/T binenin, kılıç kuşananın" derler. ;D ;D ;D

;D ;D ;D :D :D ;D aman çaktırmayın özer bey.... ben şahitleri ikna ettim.... benim aleyhime konuşmayacaklar......... ;D ;D :D :D :smiley: :smiley:

ilk çekilen olmanın gururunu yaşıyorum bu gezide, muabbete dalınca aracı çamura girerken araziye koymayı unutmuşum :D sonradan koysakda fayda etmedi ;) senelerdir bu batma zevkinden mahrumdum, iyi geldi nasıl bir duygu olduğunu yaşamak, unimog sırtından inip jeepe geçince işte böyle oluyor :D

buyur gel oflu hemşerim, şile ye yakın bir kıyı ama tam olarak ne geçiyor ben bilmiyorum

araçlar standart ama parkur standart araçlara göre değil.. :D

emeğinize sağlık.

expres' Alıntı:
buyur gel oflu hemşerim, şile ye yakın bir kıyı ama tam olarak ne geçiyor ben bilmiyorum

valla mehmet kardesım gıderken haber verin gelırım gecen hafta baktım gıdıyordunuz kendı kendıme hafıf bır gezı olur dıye dusundum ana kral gezı olmus

cemtascioglu' Alıntı:
valla mehmet kardesım gıderken haber verin gelırım gecen hafta baktım gıdıyordunuz kendı kendıme hafıf bır gezı olur dıye dusundum ana kral gezı olmus
ben listeye adımı bile yazmadım belki gitmem diye aynı sizin gibi düşündüm hepsi standart araç olunca, ama parkuru görünce sevincimden ilk ben battım :smiley:

bizim araçlarımızda gizli off road ekipmanları var :D :D :D :D :D :D :D göllerden, denizlerden bile geçiyoruz..... :D :D :D :D ( göller=küçük su birikintileri..........denizler=kumsalın kenarı )

Sevgili Mehmet kardeşim, öncelikle ismini karıştırdığım için özür diliyorum. Aşağıda göreceğin önceki yazımda adı geçen Hüseyin sensin. :smiley:
Biliyormusun aslında ismimizin hiç önemi yok bu işte, hatta araçlarımızın markalarının falan da önemi yok (durumu toparlamak için kıvırtmaya çalışıyorum). Önemli olan offroad sevgimiz ve ortaya koyulan paylaşım duygusu ;)

hayırdır cherokee terk mı edıldı ?

Hayır terk etmedik. Biraz oportünist bir yaklaşım olacak ama iyiki terk etmemişiz.
Dakika 1, gol 1 şeklinde gerçekleşen bu batış ve kurtarılış sonrasında sevgili Hüseyin ve arkadaşları gezi boyunca konvoyun kurtarıcısı oldular.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.