Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti
Becce'de takıldı İtalyan malı, kodunu bilmiyorum. Fiyat içinse başka şeylerde yapıldı toptan bir ödeme yaptım tam net hatırlamıyorum.
[/quote]
Fiyatı hatırlasaydınız benim içinde iyi olurdu eski aksları ne yaptınız ?
Sıfır aks 1400 Tl imiş. Çıkma almak isterseniz 800 Tl civarında fiyat söylüyorlar. Satarken de 500 Tl civarında fiyat biçiyorlar. Tabi parçacı değilde ihtiyacı olan birini bulursanız daha yüksek fiyata satmanız mümkün olabilir.
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti
fbmy' Alıntı:
Sıfır aks 1400 Tl imiş. Çıkma almak isterseniz 800 Tl civarında fiyat söylüyorlar. Satarken de 500 Tl civarında fiyat biçiyorlar. Tabi parçacı değilde ihtiyacı olan birini bulursanız daha yüksek fiyata satmanız mümkün olabilir.
Gezenbilir ofroad bölümünde marmara bölgesinde gezi yapacagımız zaman başlık açıyoruz ordan takip edebilirsiniz ,facebookta HUDOFF OFFROAD CLUB olarakta sayfamızı takip edebilirsiniz.